Kategori Arkiver: Artikler

Artikler fra Madmagasinet. Artiklerne handler om alt hvad der rører sig inden for mad, opskrifter, tips & trends og nyheder om restauranter og spisesteder.

Almindelig Agurk

Almindelig Agurk (fin grøntsag) I Danmark spise vi enormt meget agurk. Men spørgsmålet er hvor meget vi egentlig ved om agurken. Vi er alle sammen klar over hvor og hvornår den er bedst og kan rent faktisk smage agurken blot vi tænker på den, trods den ikke har en særlig kraftig smag. Uheldigvis er der […]

Vinbjergsnegle en pestilens eller delikatesse

Vinbjergsnegl

Vinbjergsnegle er en af Danmarks mest kendte snegle. Den er oveni købet Europas største snegl, som bærer sneglehus. Mange danskere er beviste om at det er en spiselig snegl, men trods dette, så smager de ikke på den, selvom det kravler rundt ude i haven og kun er til besvær. Vinbjergsneglen kan som fuldvoksen komme […]

Sund kost mod ADHD

Sund kost mod ADHD er helt klart vejen frem. Men nu har nyere forskning vist at en sund kost rent faktisk kan dæmpe ADHD. Børn med ADHD skal spise mad med mindre fedt og med flere proteiner. Det er en amerikansk undersøgelse der viser fremskridt i kostomlægning. Selvfølgelig er det vigtigt at alle børn spiser sundt […]

Muslingedog gammel spise med nyt fyld.

Muslingedog

Ny udgave af hotdoggen hitter blandt borger i Løgstør, nemlig Muslingedoggen som er en hotdog med muslinger. Det er hotdoggen, som består af pølse, ketchup og agurkesalat som er skiftet ud med muslinger, mayonnaise og purløg. Og dermed blevet til Muslingedog en spise som er blevet taget godt imod også af personer som normalt ikke spiser muslinger […]

Landmad.dk

Landmad.dk er en forretning, som ønsker at bevare og markedsføre diverse friske råvarer fra Danmarks gamle bondekultur. Hertil samles lokaltligggende gårdbutikker, marker, stalde, frugthuse og hønsehaver på deres webshop. Derudover råder Landmad også over fire fysiske butikker fordelt i Grenaa, Helsingør, Silkeborg og Roskilde. Der sigtes efter langt flere butikker i fremtiden.   De små […]

Lakridsfestival

Velkommen til Lakrids Festival 2016 – med et orientalsk twist Lakrids er det nye sort! Tag med på en sansefuld rejse gennem smagen af lakrids fra lakridsrod til gourmetlakrids. Oplev spændende nye smagsvarianter og gå på opdagelse i lakridsuniverset, der byder på udvalgte aktører med speciale i delikatesser med smagen af lakrids. Få tips og […]

Nytårsmenu Jordskok og svampesuppe

Nytårsmenu forretter Dette er opskriften på en yderst lækker forret, som sagtens kan bruges nytårsaften. Den er særligt god, fordi den sprudler at vinter sæsonens frugter/grøntsager. Denne ret er beregnet til 4 personer. Men vær varsom med portionerne, den mætter meget af en forret at være! Start med at rense og vaske svampene grundigt. Derefter […]

Grill Academy – the original by Weber

Webers Grilleriet får nyt navn Den 1. april fik Webers to danske grillskoler nyt navn og vil fremover være kendt som Grill Academy – the original by Weber Vi hos Madmagasinet siger stort forsinket tillykke og bringer jeres budskab ud til vores læsere. Webers nyhedsbrev er at læse her under. ”Med navneskiftet signalerer vi samhørigheden med […]