Kategori Arkiver: Artikler

Kulinarisk rejse i Piemonte med Rie Boberg – Bifrost Rejser

Er du madinteresseret? Med Bifrost Rejser, kommer man på en eksklusiv, kulinarisk rejse rundt i Piemonte i Norditalien. Turen kommer til at bestå af enestående oplevelser med fokus på Slow Food. Vi kommer til at opleve både det lokale og traditionelle køkken, hvor råvarerne kommer fra og så skal vi ud og møde nogen af […]

Vinbjergsnegle en pestilens eller delikatesse

Vinbjergsnegl

Vinbjergsnegle er en af Danmarks mest kendte snegle. Den er oveni købet Europas største snegl, som bærer sneglehus. Mange danskere er beviste om at det er en spiselig snegl, men trods dette, så smager de ikke på den, selvom det kravler rundt ude i haven og kun er til besvær. Vinbjergsneglen kan som fuldvoksen komme […]

Muslingedog gammel spise med nyt fyld.

Muslingedog

Ny udgave af hotdoggen hitter blandt borger i Løgstør, nemlig Muslingedoggen som er en hotdog med muslinger. Det er hotdoggen, som består af pølse, ketchup og agurkesalat som er skiftet ud med muslinger, mayonnaise og purløg. Og dermed blevet til Muslingedog en spise som er blevet taget godt imod også af personer som normalt ikke spiser muslinger […]

Landmad.dk

Landmad.dk er en forretning, som ønsker at bevare og markedsføre diverse friske råvarer fra Danmarks gamle bondekultur. Hertil samles lokaltligggende gårdbutikker, marker, stalde, frugthuse og hønsehaver på deres webshop. Derudover råder Landmad også over fire fysiske butikker fordelt i Grenaa, Helsingør, Silkeborg og Roskilde. Der sigtes efter langt flere butikker i fremtiden.   De små […]

Lakridsfestival

Velkommen til Lakrids Festival 2016 – med et orientalsk twist Lakrids er det nye sort! Tag med på en sansefuld rejse gennem smagen af lakrids fra lakridsrod til gourmetlakrids. Oplev spændende nye smagsvarianter og gå på opdagelse i lakridsuniverset, der byder på udvalgte aktører med speciale i delikatesser med smagen af lakrids. Få tips og […]

Nytårsmenu Jordskok og svampesuppe

Nytårsmenu forretter Dette er opskriften på en yderst lækker forret, som sagtens kan bruges nytårsaften. Den er særligt god, fordi den sprudler at vinter sæsonens frugter/grøntsager. Denne ret er beregnet til 4 personer. Men vær varsom med portionerne, den mætter meget af en forret at være! Start med at rense og vaske svampene grundigt. Derefter […]