Kategori Arkiver: Mad

Muslingedog gammel spise med nyt fyld.

Muslingedog

Ny udgave af hotdoggen hitter blandt borger i Løgstør, nemlig Muslingedoggen som er en hotdog med muslinger. Det er hotdoggen, som består af pølse, ketchup og agurkesalat som er skiftet ud med muslinger, mayonnaise og purløg. Og dermed blevet til Muslingedog en spise som er blevet taget godt imod også af personer som normalt ikke spiser muslinger […]

Byg dit eget Honningkagehus

Til julen hører der mange traditioner. En af de få traditioner, som endnu ikke er ret udbredt i Danmark er honningkagehuset. Flere og flere børnehaver og skoler tager nu denne tradition til sig. At bygge sit eget honningkagehus kan godt lyde som en stor mundfuld for de fleste børnefamilier, og det er nok også den […]

Nytårsmenu Laksesalat med blomkål

Nytårsmenu forretter Denne lette opskrift er god, hvis man har mange retter at skulle have forberedt. Den er god at have lavet i forvejen, men er også hurtig at sammensætte. Man kan have alle ingredienserne forberedt ingen sammensætning af retten. Laksesalat med blomkål Denne lette lækre forret svare til ca. 2 personer. Den er nem […]

Nytårsmenu Fransk chokoladekage

Denne ret er et godt alternativ til den traditionelle nytårs dessert. Hos mange mennesker er det en tradition at servere enten citronfromage eller fløderand. Denne lækre franske chokoladekage vil få dine gæsters tænder til at løbe i vand og bede om et ekstra stykke. Desserten kan serveres som den er eller serveres med almindelig vaniljeis. […]

Nytårsmenu Svinemørbrad med estragon flødesovs

Nytårsmenu hovedretter Denne ret er beregnet til 4 personer. Retten kan både anvendes som hovedret og forret. I dette tilfælde er det en lækker hovedret til nytårsmenuen 2013. Start med at skære din svinemørbrad til. Fedtet og senerne skæres fra, da det er ubehageligt at tygge på. Herefter skæres svinemørbraden i stykker, så de har […]

Nytårsmenu Tigerrejer på spyd

Nytårsmenu forretter Dette er starten på en serie af forslag på alternative nytårs retter. Alle danskere kender enten torsken eller hamburgerryggen, som den sædvanlige nytårsmad. Madmagasinet vil nu komme med lækre forslag til, hvordan du kan stikke ud af mængden og gøre din nytårsmenu speciel og unik. Tigerrejer på spyd Det er vigtigt at tigerrejerne […]

Top kok tror på medaljer ved OL i madlavning

Top kokken, Mette Hvarre Gassner, der til daglig slår sine folder på Restaurant “Ti trin Ned” i Fredericia og som bl.a. er kåret til årets kok 2011 tror på medaljer ved det kommende OL i Madlavning ( The Culinary Olympic games) der afholdes i perioden fra d. 4- 10 oktober i Erfurt, Tyskland. Jagten på […]

Grillstarter lander i butikkerne d. 31. marts

Grillstarter – en af årets første grillbogsudgivelser lander hos de danske boghandlere lørdag d. 31. marts. En god bog til alle, der elsker at lave god og lækker grillmad. Bogens opskrifter er alle forberedt til både kugle- og gasgriller og kan derfor anvendes af alle uanset hvilken optændingsform, man anvender. Ud over at indeholde en […]