Kategori Arkiver: Tema

Byg dit eget Honningkagehus

Til julen hører der mange traditioner. En af de få traditioner, som endnu ikke er ret udbredt i Danmark er honningkagehuset. Flere og flere børnehaver og skoler tager nu denne tradition til sig. At bygge sit eget honningkagehus kan godt lyde som en stor mundfuld for de fleste børnefamilier, og det er nok også den […]

Nytårsmenu Laksesalat med blomkål

Nytårsmenu forretter Denne lette opskrift er god, hvis man har mange retter at skulle have forberedt. Den er god at have lavet i forvejen, men er også hurtig at sammensætte. Man kan have alle ingredienserne forberedt ingen sammensætning af retten. Laksesalat med blomkål Denne lette lækre forret svare til ca. 2 personer. Den er nem […]

Kokkeriet – et besøg værd

Mit første besøg på en Michelin restaurant – men bestemt ikke det sidste. Kokkeriet ligger på Kronprinsessegade i København, og har en velfortjent Michelin stjerne. I følge Kokkeriet har de ambitioner om at holde prisen nede på et niveau hvor alle kan være med, og da jeg besøgte Kokkeriet kostede 4 retter kr. 700, 6 […]

Nytårsmenu Fransk chokoladekage

Denne ret er et godt alternativ til den traditionelle nytårs dessert. Hos mange mennesker er det en tradition at servere enten citronfromage eller fløderand. Denne lækre franske chokoladekage vil få dine gæsters tænder til at løbe i vand og bede om et ekstra stykke. Desserten kan serveres som den er eller serveres med almindelig vaniljeis. […]

Nytårsmenu Svinemørbrad med estragon flødesovs

Nytårsmenu hovedretter Denne ret er beregnet til 4 personer. Retten kan både anvendes som hovedret og forret. I dette tilfælde er det en lækker hovedret til nytårsmenuen 2013. Start med at skære din svinemørbrad til. Fedtet og senerne skæres fra, da det er ubehageligt at tygge på. Herefter skæres svinemørbraden i stykker, så de har […]

Nytårsmenu Tigerrejer på spyd

Nytårsmenu forretter Dette er starten på en serie af forslag på alternative nytårs retter. Alle danskere kender enten torsken eller hamburgerryggen, som den sædvanlige nytårsmad. Madmagasinet vil nu komme med lækre forslag til, hvordan du kan stikke ud af mængden og gøre din nytårsmenu speciel og unik. Tigerrejer på spyd Det er vigtigt at tigerrejerne […]

Thanksgiving

Thanksgiving er en amerikansk tradition og blev fejret første gang i St. Augustine, i staten Florida, for 450 år siden. I dag fejres den både i USA og Canada, men på to forskellige datoer. Der findes utallige historier om dens oprindelse, så jeg vil afholde mig fra at “finde” den rigtige, men blot fortælle, at […]

Tilbud på køkkenmaskine (Royal 1200)

Her på redaktionen elsker vi køkkenudstyr, som kan gøre arbejdet i køkkenet nemmere. Når det kommer til køkkenmaskiner, så er der mange delte meninger om hvilke mærker og modeller der foretrækkes. Vi har jo alle vores favoritter. Jeg har selv en Royal 1800, som er en rigtig god køkkenmaskine med 7 liters skål, men kan […]