Kategori Arkiver: Tips & Trends

Tips & Trends – Madmagasinet skriver om Tips og Trends. Hvad er nyt, hvad er hot eller not. Find ud af det på Madmagasinet.

Lakridsfestival

Velkommen til Lakrids Festival 2016 – med et orientalsk twist Lakrids er det nye sort! Tag med på en sansefuld rejse gennem smagen af lakrids fra lakridsrod til gourmetlakrids. Oplev spændende nye smagsvarianter og gå på opdagelse i lakridsuniverset, der byder på udvalgte aktører med speciale i delikatesser med smagen af lakrids. Få tips og […]

Grill Academy – the original by Weber

Webers Grilleriet får nyt navn Den 1. april fik Webers to danske grillskoler nyt navn og vil fremover være kendt som Grill Academy – the original by Weber Vi hos Madmagasinet siger stort forsinket tillykke og bringer jeres budskab ud til vores læsere. Webers nyhedsbrev er at læse her under. ”Med navneskiftet signalerer vi samhørigheden med […]

Julegave ideer

Madmagasinet har i samarbejde med shop.kostplanen.dk lavet en idé liste til julegaver. Det kan være svært at finde på den helt rette gave. I dag er det vigtigt at gave er funktionel og ikke behøver byttes. Kostplanen har rigtig mange lækre produkter, som måske allerede står på ønskesedlen. SALATASSIET 14 X 7 CM  Disse lækre […]

Økologisk fremstød på Copenhagen Food Fair

Den københavnske fødevaremesse, Copenhagen Food Fair (tidligere TEMA), sætter sammen med Økologisk Landsforening fokus på økologien, når messen afholdes i Bella Center den 24.-27. februar 2013. Copenhagen Food Fair præsenterer i samarbejde med Økologisk Landsforening et udvidet økologisk område på messen i 2013. Det sker blandt andet som følge af stor interesse hos private kantiner […]

Karameller med bacon-smag introduceres i Danmark

Bacon hitter. Ikke kun i sin sprøde og knasende form, men nu også som smag i karameller. Det har konfektureleverandøren, Det Danske Sukkerbageri, sørget for. De har som de første og indtil videre eneste i verden lanceret karamellerne med den noget utraditionelle smag. ”Jeg ved godt, det lyder klamt. Men det smager faktisk godt”, lyder […]

Regionalt kokkebrag afgjort tirsdag aften

Bæredygtig adfærd, kreativitet og sparsommelig var nøgleordene for deltagerne i kokke-konkurrencen Baltic Cooking, som blev afviklet tirsdag 15. maj og afsluttet samme aften med spisning og præmieoverrækkelse. Regionale råvarer som porreaske, svinekæber, humle og torsk var blandt ingredienserne, da syv restaurationskøkkener og ét kokke-elevhold fra Region Sjælland kæmpede om smagsdommernes gunst og titlen som vinder […]