Skab trivsel hos medarbejderne med firmafrugt

Skab trivsel hos medarbejderne med firmafrugt 2

Under Corona pandemien blev der skabt nye problematikker angående hjemmearbejdet i mange virksomheder i forhold til medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø. Det startede lidt ad hoc, det hele, hvor ingen vidste, hvor lang tid, man som medarbejder ville være hjemsendt og skulle danne en midlertidig arbejdsplads i hjemmet og derfor var det ekstra svært at skabe de mest optimale rammer for en sådan. Nu er hjemmearbejdspladsen kommet for at blive og det begynder at stille større krav til, hvordan man som medarbejder skal indrette sig i hjemmet med en hjemmearbejdsplads. For nu er den ikke længere midlertidig, nu er det et sted, der skal fungere, både ergonomisk forsvarligt med hæve-sænkeskrivebord, med ordentlige pauser og med de privilegier, som man også har haft på arbejdspladsen så som fri frugt og kaffe. Hvordan gør man så det? Jo, her vil vi slå et gevaldigt og farverigt slag for firmafrugt, der kan bestilles af den enkelte arbejdsplads. 

Få frugt til hjemmearbejdspladsen 

Der var engang hvor det var helt normalt at møde op på arbejdet hver dag. Nu er der mange, der er begyndt at arbejde hjemme, om end ikke fuldtid, så i hvert fald noget af tiden i løbet af en almindelig arbejdsuge. Og her er det væsentligt, at man ikke føler, at ens vilkår i hjemmet er ringere end på arbejdspladsen. Det handler om trivsel, både for krop og sind. Derfor er det en oplagt ide at bestille firmafrugt til hjemmearbejdspladsen. Det er varieret frugt, der kan tages med hjem og nydes i løbet af dagen, så blodsukkeret holdes stabilt og humøret højt. Her kan effektiviteten også mærkes, hvis man løbende spiser firmafrugt

Mødefrugt til alle 

Det er også muligt at bestille frugt til møderne. Her kan man vælge mellem forskelligt antal frugt, alt efter hvor mange, der deltager i mødet. Det kan være lige netop det, der holder effektiviteten høj og fokus i top, når man kan sidde og spise dejlige vindruer, bananer, pærer og æbler. På denne måde kan man også signalere overfor sine medarbejdere og samarbejdspartnere, at man kærer sig om dem og drager omsorg for dem på en professionel måde. For vi kender vel alle til, at det man husker allerbedst, når man har været i en social sammenhæng – det er maden. Det er noget, der taler til sanserne, følelserne og det generelle velbefindende hos alle mennesker. Det kan endda inspirere til, at alle spiser noget mere frugt. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account