Kulinarisk rejse i Piemonte med Rie Boberg – Bifrost Rejser

Kulinarisk rejse til Piemonte

Er du madinteresseret? Med Bifrost Rejser, kommer man på en eksklusiv, kulinarisk rejse rundt i Piemonte i Norditalien. Turen kommer til at bestå af enestående oplevelser med fokus på Slow Food. Vi kommer til at opleve både det lokale og traditionelle køkken, hvor råvarerne kommer fra og så skal vi ud og møde nogen af de håndværkere der står bag produkterne. Derudover skal vi ud til Slow Food universitetet, der tiltrækker mennesker fra hele verden.
Vores kulinariske rejse til Piemonte giver dig en spændende og oplevelsesrig rejse til den italienske madkultur. Vi skal stifte bekendtskab med den internationale græsrodsbevægelse Slow Food, som opstod i den italienske by Bra for over 25 år siden, og vi skal deltage til Salone del Gusto, som er Slow Foods årlige festival. Ved Salone del Gusto udstiller mere end 800 madhåndværkere fra hele verden deres varer, og ved Terre Madre deltager mere end 2000 madentusiaster fra hele verden for at bidrage med deres lokale erfaringer. Vi skal rundt og snakke med lokale håndværkere, som står bag de mange produkter.
Vi finder nogle af de fineste italienske vine i Piomonte. Piemonte er en af de bedste vinregioner i Italien. Det er særligt Nebbiolo- og barbera-druerne, som står bag vinene Barolo, Barbaresco og Barbera d’Alba. Italien er kendt for deres måde at lave mad på og retter indeholdende pasta og brød er specielt populære. I Piemonte er der ni italienske oste, som har fået betegnelsen DOP, som betyder at produktet kun fås og produceres i det område, hvor produktet er fra. Deres fassonekvæg leverer kød til lækker og smagfuld tatar.

Vores rejseleder på denne kulinariske rejse er Rie Boberg, som er cand.mag., forfatter og italienskkender. Rie har de sidste 20 år været aktiv i Slow Food bevægelsen i både Danmark og Italien. Rie har skrevet bøger om den italienske madkultur og taler flydende italiensk, hvilket er en fordel, som rejseleder i Italien.

Læs mere om rejsen her.

Om Bifrost Rejser:
Bifrost Rejser er dit kulturrejsebureau med rejser til hele verden. Målet med vores rejser er at give dig et grundigt indblik i rejsemålets historie og kultur. Du skal selvfølgelig se seværdighederne, men du skal også ud og møde lokalbefolkningen – og altid i selskab med en af vores dygtige ekspertrejseledere, der hjælper med at skabe rammerne om en enestående oplevelse.
Læs mere om Bifrost Rejser her.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account