• Facebook
  • Om Madmagasinet
    • Partner søges
    • RSS feed
    • Sponsorer
    • Skribenter
  • Kontakt
    • Presse
      • 15. oktober 2010
  • Min Konto
    • Log ud
  • Login
  • Register
  • Danish
  • English
  • German
  • Spanish
  • Swedish
Madmagasinet
  • Artikler
    • Vin
    • Gear & Gadgets
    • Restauranter
    • Portræt
    • Tema
    • Tips & Trends
    • Anmeldelser
    • Vitaminer – Styrk dit immunforsvar med de rigtige vitaminer
  • Mad
    • Hovedretter
    • Forretter
    • Desserter
    • Brød og kager
    • Vin
    • Diabetes
    • Vegetar
    • Drinks & Smoothies
    • Råvare guiden
  • Blog

Lotte Fisker Jørgensen

show less show more
Profilbillede af Lotte Fisker Jørgensen
  • Profil
  • Articles

Kernesunde kvalitetsknækbrød

7 februar 2011
Elsker du også bagerens lækre sprøde knækbrød? Det er vi vist mange der gør. Selv har jeg i hvert fald længe haft en forkæ [...]
Archived: Brød og kager | Opskrifter | Tema | Tips & Trends
6 comments

Italiensk for begyndere

11 november 2010
“Italiensk panderet” er navnet på én af min “top tre”-pastaretter. I stedet for endnu engang at lave en en klassisk spaghetti bolognese, kan man nemlig med fordel skifte hakket [...]
Archived: Opskrifter
1 comments

Ekstra grove grovboller

11 november 2010
Vi hører det igen og igen. Groft er godt! Men groft behøver ikke at være kedeligt. Tværtimod. I en skøn kogebog af ernærings- og [...]
Archived: Brød og kager
0 comments

Velsmagende Svineri

3 november 2010
Det var en noget trist, graffitimalet og opgravet baggård der skulle forceres, før vi nåede frem til aftenens destination, restaurant Svineriet. Men da den triste baggård [...]
Archived: Anmeldelser | Artikler | Restauranter | Tema
0 comments

Kartofler i nye klæder

15 oktober 2010
Den gør ikke meget væsen af sig, kartoflen. Hverken form eller farve kan vel ærligt talt siges at være specielt indbydende. Men hvad den mangler i ydre [...]
Archived: Artikler | Mad | Råvare guiden | Tema
1 comments

Sådan får du brugt æblerne

4 oktober 2010
Er du igen i år ved at drukne i æbler? Tænker du – igen i år – at det er nu ærgerligt, at de bare ligger der under træet og [...]
Archived: Mad | Råvare guiden | Tema | Tips & Trends
1 comments

Et (næsten) eventyrligt Mellemrum

29 september 2010
Lad det være sagt med det samme. Forventningerne var store, da vi et par uger forinden besøgte Restaurant Mellemrums hjemmeside for at tjekke menuerne og bestille bord. Og [...]
Archived: Anmeldelser | Restauranter | Tema
0 comments
Profilbillede Thomas Reberholt Profilbillede Linda Kristensen

Om os

Madmagasinet er Danmarks nye online mad magasin, med fokus på den gode mad, og respekten for de gode råvarer. Madmagasinet er opskrifter, anmeldelser, tips og trends, gear og gadgets og dybdegående artikler.
  • Sådan finder du de bedste maskiner til dit storkøkken 12. maj 2021
  • Cookies med KitchenAid 26. juni 2018
  • Damaskus knive 24. september 2017
  • KitchenAid blender bedste blender som findes 28. februar 2016
  • Ren gryde med garanti 24. september 2015

Tags

Alzheimers Anmeldelse antioxidanter Appelsin Bo Christiansen Brød diaré dårlig mave flæskesteg fordøjelsen forstoppelse frie radikaler Frugt Halsbrand jul julefrokost juletræ Kaffe Kanel kirke kogebog krydderi kræft Køkken Lakrids Mad mad mod muslimer nytårsmenu Opskrifter REM Restaurant Rodfrugt Saft sex Slankekur Smoothie snorken Spelt sundhed svinemørbrad søvn Urtekram vinkøleren Æbler

Popular Posts

  • Langtidsstegning – for et perfekt resultat hver gang (6)
  • Rosmarin (5)
  • Lækre brød og kager – med bagemaskine (4)
  • Belgiske vafler (3)
  • Mad mod dårlig mave (3)

Recents posts

  • Broccoli
  • Bok choy
  • Arugula
  • Få det optimale ud af din Slow Juicer: Hurom H320N
  • Kampen mod kræft: Spis dig til sundhed med korsblomstrede grøntsager

©2023 Madmagasinet

Log in with your credentials

or     Create an account

Lost your password?

Forgot your details?

I remember my details

Create Account