Kernesunde kvalitetsknækbrød
7 februar 2011
Elsker du også bagerens lækre sprøde knækbrød? Det er vi vist mange der gør. Selv har jeg i hvert fald længe haft en forkæ [...]
Archived: Brød og kager | Opskrifter | Tema | Tips & Trends
Italiensk for begyndere
11 november 2010
“Italiensk panderet” er navnet på én af min “top tre”-pastaretter. I stedet for endnu engang at lave en en klassisk spaghetti bolognese, kan man nemlig med fordel skifte hakket [...]
Archived: Opskrifter
Ekstra grove grovboller
11 november 2010
Vi hører det igen og igen. Groft er godt! Men groft behøver ikke at være kedeligt. Tværtimod. I en skøn kogebog af ernærings- og [...]
Archived: Brød og kager
Velsmagende Svineri
3 november 2010
Det var en noget trist, graffitimalet og opgravet baggård der skulle forceres, før vi nåede frem til aftenens destination, restaurant Svineriet. Men da den triste baggård [...]
Archived: Anmeldelser | Artikler | Restauranter | Tema
Kartofler i nye klæder
15 oktober 2010
Den gør ikke meget væsen af sig, kartoflen. Hverken form eller farve kan vel ærligt talt siges at være specielt indbydende. Men hvad den mangler i ydre [...]
Archived: Artikler | Mad | Råvare guiden | Tema
Sådan får du brugt æblerne
4 oktober 2010
Er du igen i år ved at drukne i æbler? Tænker du – igen i år – at det er nu ærgerligt, at de bare ligger der under træet og [...]
Archived: Mad | Råvare guiden | Tema | Tips & Trends
Et (næsten) eventyrligt Mellemrum
29 september 2010
Lad det være sagt med det samme. Forventningerne var store, da vi et par uger forinden besøgte Restaurant Mellemrums hjemmeside for at tjekke menuerne og bestille bord. Og [...]
Archived: Anmeldelser | Restauranter | Tema