Levergryde med bacon

Levergryde med bacon 2
Levergryde med bacon 3AuthorThomas ReberholtCategoryDifficultyIntermediate

 

Yields1 Servering
Prep Time30 minsCook Time20 minsTotal Time1 Time
 400 g Svinelever
 4 Skiver bacon
 20 g Smør
 2 Løg
 1 tbsp Hvedemel
 2 cups Svinebouillon
 ½ Tørret merian
 1 tsp Salt
 Kartoffelmos
 1000 g Kartofler
 50 g Margarine
 1 cup Sødmælk
1

Melet røres til en jævning med bouillon og fløde, der tilsættes. Retten koger 5 - 10 min. Imens gøres kartoffelmosen klar:

Levergryde med bacon, virkelig lækkert hvis det bliver lavet rigtig og ganske forfærdelig: Når lavet rigtig er en Levergryde med bacon en virkelig kulinarisk oplevelse også til ikke lever spisende, og det er virkelig en skam der ikke er flere som nyder denne ret, af flere grunden. Et det er en fantastisk smagende ret med lever et produkt som topper i indholdsstoffer som er super sunde, spænder helt fra B12 vitaminer til stoffer som gør huden spændstig, så er man på kun og huden ikke kan følge med er lever løsningen på dette. For det skal virke skal der nok spises lever 2 gange om ugen.

 

Levergryde med bacon - - Svinelever, skiver bacon, Smør, Løg, Hvedemel, Svinebouillon, Piskefløde, Tørret merian, Salt, Kartoffelmos, Kartofler, Margarine, Sødmælk, Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og koges til de er møre ( uden salt ) . Vandet hældes fra og gemmes. Lever og bacon skæres i strimler og løg skæres i skiver. Løgene gyldnes i fedtstoffet, og tages af panden. Lever- og baconstrimler brunes, løgene tilsættes og krydderierne tilsættes. Melet røres til en jævning med bouillon og fløde, der tilsættes. Retten koger 5 - 10 min. Imens gøres kartoffelmosen klar: Margarinen tilsættes de kogte kartofler og begge dele røres sammen til mos med en elpisker eller kartoffelmoser. Den kogende mælk piskes i lidt ad gangen til mosen har en passende konsistens. Der kan evt. spædes med kartoffelvand. Der smages til med salt og kartoffelmosen varmes igennem ved svag varme. Evt. drysses kartoffelmosen med hakket persille, purløg eller andre hakkede krydderurter. Koncentreret tomatpuré kan røres i.

Ingredients

 400 g Svinelever
 4 Skiver bacon
 20 g Smør
 2 Løg
 1 tbsp Hvedemel
 2 cups Svinebouillon
 ½ Tørret merian
 1 tsp Salt
 Kartoffelmos
 1000 g Kartofler
 50 g Margarine
 1 cup Sødmælk

Directions

1

Melet røres til en jævning med bouillon og fløde, der tilsættes. Retten koger 5 - 10 min. Imens gøres kartoffelmosen klar:

Levergryde med bacon
Levergryde med bacon
Levergryde med bacon 4

Levergryde med bacon

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Madmagasinet

Kontakt os

Vi er her ikke lige nu men send os en mail og vi vil svare så hurtig som muligt

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account