En nem måde at få seks om dagen

En nem måde at få seks om dagen 2

Signe Wenneberg har testet Phillips lille saftpresser – og er meget glad

Da jeg blev spurgt, om jeg ville teste en køkkenmaskine, en blender var det vist, sagde jeg straks, at jeg meget hellere ville teste en saftpresser. I årevis har jeg tænkt på at anskaffe mig sådan en fætter, men det er blevet ved tanken, fordi jeg i virkeligheden hader køkkenmaskiner. Især sådan nogle der tager plads på køkkenbordet og skal rengøres i syvogtyve afdelinger.

Men så begyndte jeg at få en uheldig vane med at købe dyre, dyre safter på juicebarer rundt omkring i byen og da jeg var i Californien i foråret, tog det helt overhånd. Lad det være sagt med det samme. En saftpresser fylder. Og den skal rengøres. Så er det ude. Men fordelene ved at kunne se alle havens nedfaldsæbler presset til saft på to minutter – via et ret gedigent metalfilter, der ikke lader en dråbe tilbage i fnulleret – overstiger klart ulemperne.

I den uge, jeg har testet maskineriet, er der kommet saft af ananas, appelsiner, æbler, pærer, gulerødder, ingefær og rødebede i glassene. Alle resterne fra saftpresningen – og ja, der er alligevel en del grønt affald med godt med vitaminer i tilbage i maskinen efter presning – ryger ud til mine høns, så intet går til spilde.

I løbet af ugen er mine sønner blevet vilde med at presse og det er en god metode til, på husmormåden, at sørge for, at de får seks slags grønt om dagen.
Så jeg giver hermed fire ud af fem æbler til Phillips lille ”Juicer”.

Philips . 650 W 2 L Juicer. HR1858/90. er set hos Whiteaway til 675,00 kr.

3 Kommentare
 1. Kan delene gå i opvaskemaskinen, eller hænger man på håndopvask, når man skal rengøre saftpresseren? (Opvask af alskens dele er lidt en showstopper for mig, når det gælder brug af køkkenapparater).

 2. Author
  Signe Wenneberg 14 år ago

  Delene kan godt gå i opvasker – men de fylder så meget, så jeg har vasket dem i hånden. Og gøres det med det samme, skal delene jo også bare nærmest skylles i varmt vand… Kh Signe

 3. MissMuffin 14 år ago

  Jeg har også en saftpresser fra Phillips og er ret glad for den- den er rigtig effektiv!
  Til de dovne kan det anbefales at sætte en plasticpose ned i opsamlingsboksen, så ryger resterne deri og den skal ikke vaskes op..

  Jeg mener dog, at div. ernæringseksperter siger, at kun 1 af de 6 stykker anbefalede frugt og grønt må erstattes af 1 glas juice.
  Så selvom der er masser af dejlige frugter og grøntsager i juicen udgør 1 glas kun 1 stykke, da juice ikke indeholder de gode fibre fra frugt og grøntsager og desuden indeholder meget frugtsukker…

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account