Jeg startede Madmagasinet.dk i 2010, og kom rigtig godt fra start, med masser af søde og rare frivillige skribenter, som har skrevet anmeldelser og artikler til læserne. Men nu da vi har rundet et nyt år, er det også tid til forandringer for madmagasinet.
Jeg har ikke haft den fornødne tid til at drive magasinet der hen hvor jeg gerne vil have det, og derfor har jeg efter lange overvejelser valgt at finde en partner til at kickstarte madmagasinet, og det kan måske være dig.
Du skal have en bred viden om mad, og have flair for det danske sprog, og en utrolig stor lyst og ikke mindst tid til at drive et online madmagasin med store ambitioner. Som partner skal du skrive artikler, anmeldelser osv, samt finde og motivere madbloggere til at bidrage med opskrifter, restaurant anmeldelser, arrangementer osv, og så være med til at positionere madmagasinet.dk som Danmarks bedste madmagasin.
Da Madmagasinet indtil nu har kørt som et ikke kommercielt projekt, er der ingen pt. omsætning, men det er planen at madmagasinet skal være en rentabel forretning inden 2013. Hvordan den bliver det, er noget jeg og den rette person finder ud at i fællesskab.
- Kan du se dig selv om partner/medejer af madmagasinet.dk?
- Har du flair for mad, vin og det at drive et kommercielt website?
- Har du den helt rigtige opskrift til hvordan Madmagasinet bliver en god forrretning?
Så skriv en mail til Thomas Reberholt på trebrerholt@gmail.com og fortæl lidt om dig selv, og hvorfor du tror at du i samarbejde med mig, kan bidrage til, og sikre at madmagasinet bliver en stor succes i løbet af 2012.
INFO OM MADMAGASINET
Madmagasinet har omkring 15.000 besøgende om måneden, og har været online siden september 2010. Der er tilknyttet 27 skribenter til sitet, men på grund af manglende tid, er der pt. ingen aktivitet. Der arbejdes på et redesign af sitet, som forventes at blive lanceret til februar.
Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail.
Med venlig hilsen
Lars Bachmann
Chefredaktør