3 gode råd til at skabe de bedste rammer til din fest

3 gode råd til at skabe de bedste rammer til din fest 2

Skal man holde en fest i den nærmeste fremtid? det kan være en bryllupsfest, en stor fødselsdag, firmafest eller noget helt tredje, er der mange ting man skal tage stilling til. Først og fremmest skal man finde ud af hvor mange der skal inviteres. Skal det være hele pakken med mad, drikke og overnatning? Eller skal det være en lidt mindre fest? Er det en fest med hele den store pakke, vil der altid være noget mere planlægning. Læs med her og få 3 gode råd til hvordan man kan skaber de bedste rammer til din fest.

Et billede, der indeholder indendørs, væg

Automatisk genereret beskrivelse

1 En god lokation kan være alt afgørende

En god lokation kan være med til at skabe de bedste rammer for ens fest. Har man ikke plads derhjemme til at arrangerer ens ønsket fest, er der heldigvis andre muligheder for at holde festen et andet sted. Ofte når man holder en stor fest, er der et ønske om at ens gæster skal have mulighed for at blive sove. Dette er på baggrund af, at de ikke behøves at holde sig fra alkoholen, hvis man nu skulle køre hjem. Tendensen er ofte at gæsterne giver den mere gas hvis de har muligheden for at blive og sove.

Man skal tage stilling til om det skal være noget i stil af et hotel inde i byen eller noget et sted med lidt mere plads, grønne områder og mulighed for noget frisk luft morgen efter.

Sonnerupgaard er til dig der ønsker at holde en fest med masser af plads, grønne områder og mulighed for masser af frisk luft. Sonnerupgaard har idylliske og storslået festlokaler til rådighed. De arbejder med et nemt koncept som gør det endnu nemmere for dig at holde en fest hos dem.  

De har 4 festlokaler, som har 2 forskellige temaer. Man kan enten vælge mellem det rustikke og mere rå look eller det mere klassiske herregårdslook. Læs meget mere på Sonnerupgaard.dk.

2 Server mad der passer til årstiden

Holder man en fest i foråret eller om sommeren eller holder man festen i de koldere måneder, er det en rigtig god ide og samtidig nemmere at sætte en menu sammen som falder godt i spænd med årstidens råvarer. Det vil altid være nemmere at sammensætte en menu efter årstidens råvarer, da disse råvarer er mere tilgængelige end de råvarer der ikke høre til årstiden.

Mange kan være i tvivl om hvilke råvarer der hører til hvilke sæsoner og derfor er det en god ide at få inspiration udefra, inden man sammensætter menuen.

Raavareguiden.dk kan hjælpe dig med din inspiration til festens menu. Man kan læse om de forskellige råvarer, hvilken sæson de hører til og gode ideer til anvendelse. På den måde kan råvareguiden give dig mulighed for at få det bedste ud af dine råvarer. Sæsonens råvarer smager også altid bedre end råvarer der ikke hører til sæsonen.

3 Musik og dans skaber en god festlig stemning

Ønsker man en fest med masser af dans, vil musikken være altafgørende til hvor meget folk kommer til at danse. Musikken skal være i god kvalitet, god høj og med masser af gode numre i løbet af aften. Det kan være en god ide at lave en lille investering på noget musikudstyr, som man ville kunne benytte til alle de andre fester man skal holde igennem livet.

Dj-huset kan hjælpe dig med musikudstyr til både øvet personer og person der ikke har erfaring med musikudstyr. Deres produkter ligger i forskellige prisklasser og der er helt sikkert noget der passer til jeres behov.

Man kan få alt fra højtalere, forstærkere, en dj-pult og meget mere. Den gode musikkvalitet er med til at skabe de rigtige rammer for at byde sine gæster op til dans. Dans skaber en positiv, energifyldt stemning og er med til at skabe en fest man sent glemmer. Se mere på Djhuset.dk.

1 Comment
  1. Nyheder 5 år ago

    Super “festlig” artikel 🙂 – Tak 😀

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account