Fantastisk Krydderkage

I anledningen af Fair Trade Kaffe dagen kombinerede jeg en krydderkage som blev intet mindre en fantastisk. Jeg synes lige jeg vil dele den med jer – den er bestemt ikke svær, men smager så vildt godt, at det er en fryd.
Den er ikke sund, så jeg kan ikke selv spise den, men mine gæster synes den var rigtig god, og den bid jeg selv smagte, smagte af meget mere!!

Den smager af jul, af vinter og af en regnfuld efterårsdag – en rigtig lækker kage.

Fair Trade Krydderkage

Rør 175 g smør og 225 g sukker meget godt sammen, det skal blive helt hvidt.
Pisk 2 økologiske æg i, et af gangen – rør godt imellem.
Bland 275 g mel med 1tsk vaniljepulver, 1 tsk bagepulver og ½ tsk natron. Rør det i dejen skiftevis med 2½ dl Økologisk kærnemælk.

Hæld dejen i en smurt springform.

Bland 75 g Rørsukker, 1 spsk Kardemomme, 2 tsk Ingefær og 1 spsk  Kanel sammen.

Hæld blandingen oven på kagen og drej rundt i dejen med en ske, så kryddersukkeret fordeler sig, men stadig er synligt i dejen. (Som en marmorkage)

Bag kagen ved 175 grader i ca. 50 minutter og lad den køle af i formen. Pynt den gerne med appelsinglasur og appelsinskal.

Rigtig god appetit

Kitty

1 Comment
  1. LENE 8 år ago

    Uhm…den skal bages 🙂

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2019 Madmagasinet

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account