Saras snegle

Nybagte pestosnegle på rist.

Jeg så det svenske madprogram Saras Kök forleden og faldt over den lækreste opskrift på pestosnegle. Selve pestoen lød fin, men det var nærmere brødet omkring, der fangede mig:

Ingredienser:

  • ¼ pakke gær
  • 5 dl lunkent vand
  • 1 spsk salt
  • 5 dl spelt – fuldkorn
  • 5 dl spelt – sigtet
  • 3 spsk – hørfrø, opblød
  • 1 spsk olivenolie til penslin
  • 1 spsk frø til drys

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i vand, tilsæt salt. Tilsæt mel og hørfrø og rør med træ gaffel, så længe du kan, helst fem minutter. Dejen vil være løs. Læg et rent håndklæde over skålen og lad hæve i mindst en time – helst to.

Når dejen er færdighævet, blandes den med de to ekstra kopper mel på et godt meldrysset bord.

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rul dejen ud og smør dit valgte fyld ud, og rul derefter dejen sammen, som når du laver kanelsnegle.

Pensel med olivenolie, drys med salt og eventuelle frø og sæt dem i ovnen i 8 minutter.

God fornøjelse.

Opskriften er indsendt af: Emma Emilie Holm-Fjelster

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

©2025 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account