5 tips til at spise sundt lige meget, hvor travl din hverdag er

5 tips til at spise sundt lige meget, hvor travl din hverdag er 2

Travle mennesker har ikke mange sekunder at spilde i løbet af deres dag. Det kan tit gå ud over, hvor meget vi får spist – og hvor sund mad vi indtager.

Din krop har brug for energi. Jo travlere du er, des mere energi har din krop brug for. Derfor bliver det kun mere vigtigt for dig at spise nok og spise ordentlig, hvis du har en travl hverdag.

Der er nogle få tips til at leve en supersund livsstil, selvom du ikke har tid til at ligge kigærter i blød til din hummus, hver dag. Så læs med her, hvis du vil have tipsene til at få mere energi til hverdag, ved at indtage den rette næring.

1.      Du må aldrig springe morgenmaden over

Mens du flyver ud af døren til dit tidlige morgenmøde, er det sidste du tænker på formentlig at gøre stop for at få noget morgenmad indenbords. Desværre for dig, så er det at springe morgenmåltidet over også blevet forbundet med forøget risiko for fedme, diabetes og dårligt morgenhumør.

Så, sørg for at du har en nem og hurtig ting, som du har lyst til at spise om morgenen. Det kan være en lille portion yoghurt eller skyr, hvis du vil være maks. helse. Der er mange muligheder, men gør dig selv den tjeneste at finde på noget, du gider spise – så du er sikker på at du får det gjort hver morgen.

2.      Forbered dig

En af de bedste ting du kan gøre, for at sikre dig at du får den rette næring i løbet af dine lange travle dage, er at forberede dig inden dagen sparkes i gang.

Det er ikke så slemt og krævende som det lyder – du skal bare investere i nogle plastikbøtter, som du kan have med dig på vejen. Så, hvis du har en time her eller der, så overvej om du skulle bruge tiden på at slå en hurtig salat sammen til dagen efter. Så er du sikker på at det er noget du kan lide, og du skal ikke bruge tid i køkkenet på de travle dage i ugen.

3.      Gør det nemt for dig selv

Det er nok ingen hemmelighed, at du har svært ved at nå ned og handle ind til de helt store festmåltider – specielt ikke i løbet af ugen. Her kan du gøre det meget nemmere for dig selv, med f.eks. billige måltidskasser. Så får du leveret alt, hvad du skal bruge til sunde, lækre og friske måltider, lige når du vil have det.

Så kan det være det også bliver mere overskueligt at invitere venner over.

4.      Lad være med at spise mens du arbejder

En ting mange travle mennesker forfalder til, hvis de ikke har tid til at tage et ordentligt måltid, er at spise mens de arbejder ved computeren. Det har desværre vist sig at være en katastrofal strategi, hvis man spørger din talje i hvert fald.

Derfor er det vigtigt at du tager dig tid til at sidde med din mad – det kan være 5 minutter er nok, men sørg for at du koncentrere dig om at spise, mens du spiser.

5.      Sørg for lækker mad på farten

Der findes masser af lækre og sunde myslibarer og ting derude, som du kan vælge at købe til skuffen i dit skrivebord. Derudover findes der masser af life extension midler og andre rigtig sunde ting, som du kan supplere din daglige kost med, hvis du vil være helt sikker på at du får alle de næringsstoffer din travle krop har brug for.

Hvis du ikke kan overskue at skulle spise sundt hele tiden, kan du altid købe dig noget lækkert tøj fra Ichi – så kan du se brandgodt ud, uden at skulle kæmpe med din livsstil.

Bevæbnet med disse 5 råd er du nu helt klar til at få meget mere energi i hverdagen – selvom du er den travleste person på jorden.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account