Der er noget i min suppe

Sjovt nok findes der ikke så mange vittigheder om mad på nær dem der med noget i suppen. Dem findes der så rigtig mange forskellige varianter af. Få et par eksempler her, og få et link til, hvor du kan læse flere gode vittigheder – bl.a. flere af dem med noget i suppen.

Der findes ikke det, som du ikke kan finde en vittighed om. For uanset hvor alvorligt et emne, der er tale om, er der nogen, som har fundet på noget sjovt om det – om ikke andet, så for at distancere sig til den alvor, som emnet normalt kræver.

Men når det kommer til mad, er det så som så med vittighederne. På nær de mere klamme af slagsen. En god, gedegin og stueren vittighed om mad skal du lede længe efter.

Vittigheder om noget i suppen

Der findes dog en enkelt undtagelse. Nemlig vittigheder om noget i suppen. Her findes der så til gengæld et stort og righoldigt repertoire, som der kan øses fra efter behov. Og du kan se mere på De sjove jokes.

Den klassiske er den her:

Tjener, der er en flue i min suppe.

Nej, Hr. Det er en kødbolle.

Den kan så udvides på en masse forskellige måder. F.eks.:

Nå! Jamen, skal det her få forestille at være en porre?

Nej, Hr. Det er et hår.

Den sidste version er en kærlig hilsen, til den mest udbredte af suppe-vittighederne, nemlig:

Tjener, der er et hår i min suppe!

Her findes der mange fortsættelser, hvor denne her nok er den mest ekstreme:

Åh, gudskelov, så var det ikke Dem, som fik hele kokkens hoved.

En anden version af fluen i suppen, lyder sådan her:

– Tjener! Der er en flue i min suppe!

– Et øjeblik, så skal jeg hente udsmideren!

Endnu en variant er denne:

Tjener, der ligger en flue og spræller i min suppe!

Ja, hr! Vi bruger kun friske råvarer her i restauranten.

Der findes også de mere vandede versioner, som f.eks. denne, der bl.a. har figureret i Anders And & Co.:

Tjener, der er en flue i min suppe!

Og?

Ja, jeg bestilte faktisk en edderkop!

Et bredt tema, som stadig vokser

Så som du kan se, er der masser af varianter af ”noget i suppen”-vittigheder.

Så selv om der måske ikke er så stort og righoldigt et repertoire af mad-vittigheder, er der masser af tage af, så længe der er noget i suppen.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2021 Madmagasinet

Kontakt os

Vi er her ikke lige nu men send os en mail og vi vil svare så hurtig som muligt

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account