Kom til Vinsmagning i København

Kom til Vinsmagning i København 2

Vin er fantastisk på rigtig mange måder, mens smag, duft og effekt er det man ofte anerkender ved drikken. Vi danskere er blevet så glade for vin at vi drikker over 35 liter vin i snit hvert år – det må siges at være en del og samtidig meget forståeligt! Er du også til et godt glas vin? Så kan du nu komme med til en populær vinsmagning og spare 15% som læser her på MadMagasinet.dk.

Det der gør vin ekstra fascinerende, udover smagen, er at det er en meget kompleks drik som findes i enormt mange varianter. Mange danskere vil gerne lære mere om vin, men finder det uoverskueligt at gå i gang med på egen hånd. En bedre viden om vin vil dog på alle måder øge din nydelse ved drikken.

DuGlemmerDetAldrig.dk har i løbet af 2013 sammensat en unik vinoplevelse i samarbejde med vinekspert Morten Wulff. Vi kalder det ”Vinsmagning med Morten Wulff”..

Morten Wulff er uddannet gennem WSET og har studeret vin i mange år. Han afholder blandt andet os vinkurser for Politikens madklub. En mand som i den grad har styr på vin og som samtidig er en god formidler.

Vinsmagning i København – Hvad indebærer det?

Uden at gå for meget i detaljer, så indeholder vinsmagningen i København en tre timers seance hvor der bliver snakket om vin, duftet til vin, smagt til vin og grint over vin. Det er en vinsmagning hvor alle kan være med – eneste krav er faktisk at du nyder at drikke god vin.

Første vinsmagning afholdt vi i vinteren 2013 hos ”The Wine Cellar” i København og det lavede vi en video af, som giver dig et indtryk af stemning og indhold:

Skal du med og spare 15%?

Vi synes vi er ret gode venner med Madmagasinet.dk hos DuGlemmerDetAldrig.dk og derfor vil vi også gerne være gode ved dig – læser her på siden. Derfor kan du nu komme med til vores vinsmagning og spare 15%. Prisen er 650 kr. som udgangspunkt og så kan du selv regne resten ud 🙂

Brug rabatkoden: madmag-vin for at indløse rabatten.

Tilbuddet kan selvfølgelig også bruges til at købe gavekort til vinsmagningen som oplevelsesgave. Som en af deltagerne til det første arrangement sagde:
”Jeg har fået det af mine børn – jeg ved ikke om det er en kritik eller ros af min vinsamling derhjemme, men jeg blev da glad for gaven” 🙂

Se mere om oplevelsen her.

Vi håber at se dig over et godt glas vin!

[product id=”5264″]
0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2023 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account