Nytårsaften menu

Nytårsaften menu 2

Så er det ved at være tid til at planlægge årets stor nytårsmenu. Vi har i Danmark tradition for at spise torsk nytårsaften, men det er vist efterhånden mere undtagelsen end regelen.

Vi på Madmagasinet vil gerne høre hvad din nytårsmenu består af i år, så har du planlagt nytårsmenuen, så skriv i en kommentar hvad den består af, og lad os inspirerer hinanden til denne årets sidste festmiddag.

 

3 Kommentare
  1. Christine de Fønss 11 år ago

    Forret nr.1: Kammuslinger med blomkål i tre variationer: puré, salsa og blade.
    Forret nr. 2: Moules Mariniéres m. brød
    Hovedret: Oksemedallion m. kompot af vitelotte kartofler, stegte karl johan svampe og reduceret syrlig rødvinssauce.

    Vi er ikke så meget til desserter, så derfor tager vi i stedet to forretter.

  2. Linda Mortensen 11 år ago

    Vores nytårsaften kommer til at se sådan ud:

    Velkomst: Andelevermousse med tranebærjus, panchetta, fint hakket skalotteløg på små brød

    Forret: Cremet hummersuppe med frisk kød fra dansk sort hummer

    Mellemret: Fiskecannelloni af røget helleflynder fyldt med torsketartar og grov sennep.

    Hovedret: Langtidsstegt panchetta indbagt oksemørbrad med bagte rodfrugter, svampe saute af bøgehatte og portobello, broccolisouffle og tøffelsky.

    Predessert: 3 slags europæiske oste (Comté, talegio og brie) med oliven tarpenade og honningglasserede valnødder

    Dessert: Chokolade fondant med hindbær coulis og friske bær.

  3. opholdsrum 10 år ago

    Forret:
    Krebsehale-creme på bruchetta-manér med avocado og dild

    Hovedret:
    Kød (men hvilket??) med kartofler, whiskeysovs, og en god salat

    Dessert:
    Lagkage med alt det bedste af det bedste. (For der skal også fejres fødselsdag!)

    Aften:
    Kransekage!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2023 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account