Cuisinart ICE30BCE ismaskine

Cuisinart ICE30BCE ismaskine 2

Egentlig har jeg altid været af den mening, at is sagtens kan laves uden ismaskine, som bare ville være endnu en ting der ville stå og fylde inde i køkkenskabet – det var lige indtil jeg fik en Cuisinart ICE30BCE ismaskine fra WhiteAway. For hold nu op, hvor bliver is bare MEGET mere lækker og cremet af en tur i sådan en maskine. Det bedste af det hele er dog, efter min mening, at iskrystaller helt undgås.

Når du har blandet ingredienserne, så tager det ½ time og så har du en portion is, som kan spises med det samme eller fryses ned i en lufttæt beholder.

Cuisinart ICE30BCE er nem at rengøre og endnu nemmere at betjene. Der vil ihvert fald blive produceret væsentlig mere is i denne husholdning end hidtil – og der skal også eksperimenteres med smage og sammensætninger.

Hvis I er til lakridsis, så klik ind på min opskrift på lakridsis med mascarpone, som jeg har lagt ind under opskrifter.

I øvrigt kan jeg anbefale Jer at købe Ben & Jerry’s Homemade Ice Cream & Dessert Book, som bl. a. kan købes hos Saxo, den er fyldt med nogle af de bedste opskrifter fra Ben & Jerrys, samtidig med at du får historien bag det succesfyldte samarbejde

Cuisinart ICE30BCE ismaskine set hos WhiteAway til kr. 1.295,-

Ben & Jerry’s Homemade Ice Cream & Dessert Book set hos Saxo til kr. 79,95

4 Kommentare
 1. Lovejoy 14 år ago

  Det er en ismaskine med fryseelement…..Dvs. der er ikke indbygget frys – man skal altid have den store skål liggende i fryseren for at kunne lave is. Næsten 1300,- er alt for dyrt for en maskine uden indbygget kompressor – hvis du spørger mig…. 😉

 2. Birgitte 13 år ago

  Jeg har selv lige bestilt den på http://www.kitchenone.dk/ismaskiner/3197-cuisinart-ismaskine-ice30bce.html ud fra den her anmeldelse. Tak for en god side. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at prøve maskinen i funktion :))

 3. Jette Andersen 10 år ago

  Har fået Cuisinart ICE30BCE og afprøvet den.
  Det virker til at være en effektiv ismaskine, dog
  er jeg meget forundret over at den ikke er fremstillet
  mere støjsvag – det tager alligevel 1/2 time!

 4. Bo Gade 6 år ago

  Hvad er målene på skålen?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account