Cuisinart ICE30BCE ismaskine

Cuisinart ICE30BCE ismaskine 2

Egentlig har jeg altid været af den mening, at is sagtens kan laves uden ismaskine, som bare ville være endnu en ting der ville stå og fylde inde i køkkenskabet – det var lige indtil jeg fik en Cuisinart ICE30BCE ismaskine fra WhiteAway. For hold nu op, hvor bliver is bare MEGET mere lækker og cremet af en tur i sådan en maskine. Det bedste af det hele er dog, efter min mening, at iskrystaller helt undgås.

Når du har blandet ingredienserne, så tager det ½ time og så har du en portion is, som kan spises med det samme eller fryses ned i en lufttæt beholder.

Cuisinart ICE30BCE er nem at rengøre og endnu nemmere at betjene. Der vil ihvert fald blive produceret væsentlig mere is i denne husholdning end hidtil – og der skal også eksperimenteres med smage og sammensætninger.

Hvis I er til lakridsis, så klik ind på min opskrift på lakridsis med mascarpone, som jeg har lagt ind under opskrifter.

I øvrigt kan jeg anbefale Jer at købe Ben & Jerry’s Homemade Ice Cream & Dessert Book, som bl. a. kan købes hos Saxo, den er fyldt med nogle af de bedste opskrifter fra Ben & Jerrys, samtidig med at du får historien bag det succesfyldte samarbejde

Cuisinart ICE30BCE ismaskine set hos WhiteAway til kr. 1.295,-

Ben & Jerry’s Homemade Ice Cream & Dessert Book set hos Saxo til kr. 79,95

4 Kommentare
 1. Lovejoy 12 år ago

  Det er en ismaskine med fryseelement…..Dvs. der er ikke indbygget frys – man skal altid have den store skål liggende i fryseren for at kunne lave is. Næsten 1300,- er alt for dyrt for en maskine uden indbygget kompressor – hvis du spørger mig…. 😉

 2. Birgitte 11 år ago

  Jeg har selv lige bestilt den på http://www.kitchenone.dk/ismaskiner/3197-cuisinart-ismaskine-ice30bce.html ud fra den her anmeldelse. Tak for en god side. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at prøve maskinen i funktion :))

 3. Jette Andersen 9 år ago

  Har fået Cuisinart ICE30BCE og afprøvet den.
  Det virker til at være en effektiv ismaskine, dog
  er jeg meget forundret over at den ikke er fremstillet
  mere støjsvag – det tager alligevel 1/2 time!

 4. Bo Gade 4 år ago

  Hvad er målene på skålen?

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account