Ølbraiseret oksebryst m.rodfrugtmos
1 november 2013
At braisere kød der skal simre længe, i øl, giver ikke alene meget mørt kød, men også en fantastisk velsmagende sauce! Dette oksebryst fortjente en rimelig [...]
Archived: Hovedretter | Opskrifter
Et bud på en nytårs velkomst menu…
1 november 2013
Imens man ser Dronninges nytårstale nytårsaften, med et glas i hånden, eks vis en rigtig god tør champagne, kan man servere lidt forskellige hapsere til. Mit [...]
Archived: Forretter | Opskrifter
Æblebrus fra Aaarstiderne
1 november 2013
Aarstiderne har fået fremstillet en række drikke: most, juice, cider og brus. Denne Æblebrus er fremstillet i Frankrig på en økologisk frugtplantage – Côteaux Nantais. Den er ikke [...]
Archived: Artikler
Mad & venner
19 januar 2011
Magasinet “Mad & venner” er efter min mening et af de absolut lækreste magasiner om mad herhjemme! Magasinet er i en lækker kvalitet med utrolig lækre billeder [...]
Archived: Artikler | Gear & Gadgets | Tema
Gaver der smager
11 december 2010
Det må have været ganske særligt dengang man ikke bare byttede ønskesedler, aftalte en prisramme og gav hinanden pakker pakket i diverse butikspapir…?! Personligt skal jeg ikke af [...]
Archived: Artikler | Tema | Tips & Trends
Luccekatter eller luciabrød
10 december 2010
Der er mange historier og forklaringer på “Luccekatter”, som de kaldes på svensk. På dansk kalder man dem Luciaboller eller Luciabrød. En af historierne relaterer sig til Sankt Lucia, [...]
Archived: Brød og kager | Opskrifter | Tema
Hvad man kan få ud af en kasse Appelsiner!
29 november 2010
I torsdags fik jeg en ekstra kasse leveret med min faste kasse fra Aarstiderne – denne fuld af spanske modne spiseklar appelsiner og forskellige clementiner. Meget charmerende var der stadig stilke [...]
Archived: Artikler | Brød og kager | Desserter | Opskrifter | Råvare guiden | Tema
Konfekt m.tørret frugt
23 november 2010
Her opskrifter på to slags konfekt med forskellige tørrede frugter, en mørk og en hvid udgave. Man kan sagtens komme andre tørrede frugter i, end dem jeg [...]
Archived: Desserter
Glögg a´la Café Åbenrå
22 november 2010
På det hedengangne Café Åbenrå, med den besynderlige adresse Åbenrå i København, fik jeg for en del år siden serveret den bedste glögg! Café Åbenrå lavede sin egen [...]
Archived: Artikler | Drinks & Smoothies | Tema | Vin
Kransekage-konfekt a´la orange
22 november 2010
Her er nogle små kransekage-konfekt kager, som vil gå godt sammen med en tår glögg, eller som kan serveres sammen med lidt forskelligt konfekt. De har et lille [...]
Archived: Brød og kager | Desserter | Opskrifter