Ramen er mere end blot en simpel nudelsuppe; det er en kulinarisk institution, der bærer på en rig og...
Archive for category: Hovedretter
Dette indhold er sponsoreret Måltidskasser er blevet en stor succes i Danmark, og det er ikke uden grund. De...
Andebryst er et lækkert stykke kød, hvis det bliver tilberedt rigtigt. I Danmark spiser vi primært and til jul,...
Pad thai er intet mindre end en klassiker i det thailandske køkken. Blandingen af lækre risnudler, skøn marinade, æg,...
Når julemenuen bliver sat på bordet juleaften, er den længe ventet af alle, som sikkert har glædet sig til...
Græske frikadeller stegt i ovn For at kunne lave Græske frikadeller skal du bruge disse ingredienser 400 g hakket svinekød...
Nytårsmenu Svinemørbrad med estragon flødesovs
Thomas Reberholt, , Forretter, Hovedretter, Mad, Opskrifter, Tema, estragon, hovedretter, nytårsmenu, svinemørbrad, 0Nytårsmenu hovedretter Denne ret er beregnet til 4 personer. Retten kan både anvendes som hovedret og forret. I dette...
At braisere kød der skal simre længe, i øl, giver ikke alene meget mørt kød, men også en fantastisk...
Thanksgiving er en amerikansk tradition og blev fejret første gang i St. Augustine, i staten Florida, for 450 år...
Kalamari – som kun grækerne tilbereder den
Bent Hovald Norden, , Forretter, Hovedretter, Opskrifter, Kalamari, 0Der er dømt ferie, der er dømt Grækenland, der er dømt livsnydelse. Om det er fastlandet eller det græske...