Drøm dig til varmere himmelstrøg

Drøm dig til varmere himmelstrøg 2

Du kender sikkert til følelsen. Efter en lang og travl dag på arbejdet er det allersidste, du virkelig orker, at bruge dine dyrebare aftentimer i køkkenet på at snitte og hakke. Det er der heldigvis råd for – i mere end en forstand. For de seneste år er der dukket et hav af lækre og eksotiske restauranter op i København og omegn.

Ikke alene kan du nyde en aften fuld af forkælelse i deres omgivelser. Du kan de fleste steder også bringe lækkerierne med hjem. Du skal blot beslutte om det skal være fransk, italiensk, amerikansk, thailandsk eller måske indisk take away, der skal så på dit middagsbord. Uanset valget kan du være ret sikker på, at smagene hurtigt vil bringe dig på en rejse til varmere himmelstrøg. 

Prøv klassikerne, når du nyder indisk take away

Trænger du til eksotisk smagsrejse langt fra det danske køkken, er det oplagt at nyde indisk take away. Her er der skruet op for de gode smage, mange krydderier og eksotiske råvarer, der med ét vil sende tankerne til de stemningsfulde køkkener i det store land, der byder på alskens lækkerier. 

Det indiske køkken er primært baseret på stærke krydderier, masser af grønt, kylling og lam. Hertil byder køkkenet på en væld af forskellige snacks og starters såsom naan, samosa og pappadam. Skal du nyde indisk take away er det oplagt at prøve nogle af de velkendte klassikere. Måske sætte tænderne i en autentisk Butter Chicken eller prøve en klassisk Chicken Tikka Masala.

Udforsk det store udvalg 

Du vil blive mødt af et stort udvalg af restauranter, hvis aftensmaden skal stå på indisk take away. København bugner nemlig af restauranter, der har rod i det store land mod øst. Der kan dog være stor forskel på, hvad disse restauranter serverer. Det skyldes, at det store land opdeles i to køkkenet. Der er køkkenet mod nord og køkkenet mod syd. 

Bestiller du indisk take away, der er baseret på traditionerne fra nord er retterne nemlig baseret på hvede, mens indisk take away baseret på den sydlige kogekunst er baseret på ris. Det kan derfor være en fordel at undersøge udvalget af restauranter og hvad de hver især tilbyder, før du bestiller indisk take away. 

Indisk take away til hverdag og weekend

Om du har brug for lidt hjælp til hverdagsmiddagen eller du har inviteret vennerne til middag i weekenden, er indisk take away et oplagt bud. Retterne kan nemt deles på tværs af hele bordet og mætte mange sultne maver. Samtidig kan de, med deres mange smukke og indbydende farver, pifte et hvert bord op og skabe en festlig stemning om spisebordet. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account