Lad tandproteser gøre dit liv sundere

tandproteser

Det er en naturlig del af livet, at jo ældre man bliver, jo mere slidte vil ens tænder blive. Det vil blive svært at holde dem ved lige, og de kan blive ømme og få flere huller. Dette kan gøre det svært at tygge forskellige former for madvare så som friske gulerødder og æbler, som har en hårdere skal end mange andre madvare. Med en tandprotese fra tandprotesehuset.dk kan det blive nemmere for dig at tygge, så du kan få en sundere hverdag.

Generelt om tandproteser

Tandproteser er en ny og mange gange pænere erstatning for flere eller alle tænder. Der findes både billige tandproteser og dyre tandproteser, men alle har de samme funktion. Du har muligheden for at vælge mellem hel-, del- og dæk-proteser. Helproteserne, som du kan få, fungerer som en hel ny kæbe med nye tænder. Du har altid ingen af dine egne tilbage, og når du tager protesen ud, så er der ikke længere tænder i over eller undermund alt afhængigt af, hvad du vælger. En delprotese er en protese, som dækker nogle forskellige tænder i munden. Dette giver dig en mulighed for at have fyldt hele munden med tænder, så du ikke får trælse huller i dit smil, som kan gøre det svært at tygge. En dæk-protese er en protese, som kan ligge ovenpå dine egne rødder. Disse er mindre, og mange gange sidder de fast med en lille lås. Der er altså mange forskellige typer af proteser på markedet. 

En sundere hverdag med tandproteser

Er du endnu stadig i tvivl om, hvilke typer af tandproteser, som du har brug for, eller om du overhovedet har brug for dem i første omgang, så kan du søge råd hos en klinisk tandtekniker. Disse står altid klar til at hjælpe dig med valget, og her kan du også finde mange svar på, hvad en tandprotese kan gøre for dig i din hverdag. En af de ting, som du burde overveje er, at en tandprotese vil gøre dig i stand til at kunne spise langt sundere i hverdagen. Når du får en tandprotese er det igen muligt for dig a tygge almindelig mad, og dette kan sørge for, at du kan spise grøntsager og kød på en anden måde, end hvis du havde din egne og måske mere skrøbelige tænder. 

Det er vigtig for vores kroppe at få nok vitaminer og mineraler indenbords, og dette er langt nemmere, når du vælger at få en tandprotese, uanset modellen. Du vil blive i stand til at kunne nyde mad på en anden måde igen. En tandprotese kan ved at hjælpe dig med tygge andre former for fødevare sørge for, at dit immunforsvar bliver forstærket. Denne forstærkning kommer igennem en bredere diæt med flere friske grøntsager, som ikke har fået kogt eller bagt alle de gode vitaminer ud af skallen og indmaden. Det kan altså hjælpe på din sundhed, når du vælger at benytte en tandprotese.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account