Dashcams holder dig sikker i trafikken: Her er seks af de bedste

Dashcams holder dig sikker i trafikken: Her er seks af de bedste 2

Det kan være svært at navigere i, præcist hvilket udstyr, der er bedst, når man bevæger sig ind i den teknologiske verden. Det samme gælder, når det drejer sig om de såkaldte dashcams

Hvad er det nu lige, et dashcam er?

Et dashcam er et bilkamera, som du kan sætte i ruden på din bil. Dashcams vinder større og større indpas i Danmark, og mange bilister kan se det fordelagtige i at have et kamera, som kan bruges som digitalt bevis i tilfælde af trafikulykker, påkørsel, hærværk eller i andre situationer, hvor man har brug for et par ekstra øjne. Med et dashcam har du altid dokumenterede beviser, hvis uheldet skulle være ude, og det kan få dig til at stå bedre i forsikringssituationer.

Hvordan finder jeg det bedste dashcam?

Toppricer.dk har fundet seks af de over 500 dashcams, der er tilgængelige på det danske marked. Her er det de bedste udvalgt, baseret på eksperters vurderinger og naturligvis også baseret på prisen.

Transcend Drive Pro 10, 523 kroner

Denne model fik sat toppricer.dks “Bedst til Prisen”-prædikat på sig, og det er forståeligt, når man til blot lidt over en plovmand kan sikre sig HD-kvalitet, køresikkerhed og indbygget batteri.

Garmin Dash Cam Mini, 1.008 kroner

Garmins dashcam leverer indhold 100 procent af tiden, så længe, kameraet er sat til køretøjets strømkilde. Det optager med 1080p HD-kvalitet og sikrer dig høj sikkerhed i trafikken.

BlackVue DR900X-2CH, 4.185 kroner

BlackVues dashcam-model giver endnu højere videosikkerhed med 4K-videokvalitet og sikrer dig den højest mulige kvalitet ved hjælp af dens hurtige 8-megapixel 4K UHD-sensor, som gør, at den fanger fire gange så mange pixels som andre modeller i full HD. Ud over det, leverer dashcammet naturligvis også fast optagelse og dermed beskyttelse, så dit køretøj altid er i sikre hænder.

Garmin Dash Cam 56, 1.349 kroner

Denne model er storebroren til Garmins førnævnte mini-model. Denne model har højere kapacitet – er også en tand større rent fysisk – og har samme funktioner som lillebroren, men har derudover også andre funktioner, såsom stemmestyring.

Mio C312, 455 kroner

Den billigste model i selskabet er også udstyret med HD-optagelser og indeholder automatisk strømbesparelse. Denne model er til dig, der gerne vil have beskyttelse i trafikken, men ikke vil lægge flere tusinde kroner for det.

Transcend Drive Pro 230, 684 kroner
Her er der opgraderet en smule i forhold til den førnævnte Drive Pro 10-model. Her er blandt andet en indbygget snapshot-funktion og en forbedret billedcensorfunktion.

Fordelene ved et dashcam

  • Ansvarsbeskyttelse i tilfælde af en trafikulykke
  • Beskyttelse under parkering: Dashcammet optager, mens køretøjet er parkeret
  • Beskyttelse mod trafikulykker. Nogle dashcams har Indbygget advarsel ved for høj hastighed
  • Ansvarsbeskyttelse for kørelærer og taxichauffører
  • Dokumentation for undervisning – især for kørelærere.
  • GPS. Ruten, lokalisering af, hvor bilen er.
  • Familiebeskyttelse
  • Minder fra road-trips kan optages
  • …og meget andet

Du kan læse meget mere om, hvilket Dashcam, der passer bedst til dig via den guide, TopPricer.dk har lavet: https://toppricer.dk/

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account