Anne Hjernøe Foredrag om hendes madunivers viser vejen

Anne Hjernøe Foredrag om hendes madunivers viser vejen 2

Vejen til at blive slank, sund og stærk og hvem vil ikke gerne være det tænker jeg, det er hvad Anne Hjernøe Foredrag handler om.
Anne finder du også fra tv-programmer fra både nær og fjern hvor Anne altid deler ud af hendes viden om det så er fra Syd europa eller om det er helt fra USA så er det altid masse af god mad på programmet.

Anne Hjernøe Foredrag lære dig at sipse sundt i en travl hverdag.

Anne Hjernøe Foredrag handler om mere viden om kost og mad som kan anvendes i hverdagen så det bliver lidt letter at leve sundt også mens man skal aflever børnene og nå på job til tiden. Da det at leve sundt jo er meget mere end det vi spiser er det en god ide af lære af andre mennesker for til sidst at have sin egen vej til et vedvarende sundt liv

Smid det søde og salte

Anne vil også lære dig at slippe trængen til det søde og salte når du har spist og desserten trænger sig på. Nogen nok de fleste af os kunne lære en masse af.

Anne har masser af viden med sig gennem hendes liv hvor hun bla. har læst journalistik, pædagogik, kommunikation og retorik, blander man dette med en god kærlige tilgang til maden ja så har man et virkelig godt udgangs punkt til at kunne lære andre mennesker at bryde letter ved dårlige vaner og leve lidt mere sundt uden at falde i igen og igen.

Ud over dette har Anne også laves et utal af kogebøger som spænder over alt fra børnemad, syltning, kryddersnaps, tapas, grøn mad, mad mod kræft og ikke mindste alle de velkendte mindre retter fra alle mulige steder på jorden som hun har kunne besøge.

Du kan klikke linket hvis du vil vide mere om hvordan du kommer til.

Anne Hjernøe Foredrag

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account