Ting du skal huske til påskefrokosten med familien

Ting du skal huske til påskefrokosten med familien 2

Annonce

Nu er der ikke lang tid til, at det er påske. Det er dejligt, og det betyder højst sandsynligt, at du skal have påskefrokost med hele familien. I år er det endda måske dig, der skal stå for det hele, og det kan være noget af en opgave. Der er mange ting, man skal holde styr på, og det kan nogle gange være svært at bevare overblikket. Derfor kan du her læse om nogle af de vigtigste ting, som du skal huske på. Der vil også være et lille råd eller to til hvordan, du kan komme af med lidt af alt ansvaret.

Menuen

Det allervigtigste til påskefrokosten er naturligvis påskefrokost menu. Det kan være, at der er en traditionel menu, som bliver fulgt hvert år, men det kan også være, at det er i år, hvor der skal prøves noget nyt af. Det kunne for eksempel være at bestille maden fra Mad & Monopolet, de har flere forskellige menuer at vælge mellem, og der er noget for alle. Det vil også være meget mere overskueligt for dig, hvis du bare bestilte maden udefra. Så er der ikke lige så meget forberedelse, som hvis du skulle lave det hele selv.

Du kan også lave den ordning, at gæsterne skal tage en ting med hver især. Så er man sikker på, at der er noget, som alle kan lide, og du skal ikke kokkerere det hele. Der er mange muligheder, når det gælder menuen, det handler bare om, at du får taget en beslutning og så går med den. Det er dog godt lige at undersøge mulighederne inden.

Noget underholdning

Det nytter ikke noget, at hele dagen bliver brugt på at sidde og spise. Derfor kan du finde på noget underholdning, som hele familien kan være med til. Hvis der er lidt mindre børn, kan du arrangere en påskeægs-jagt ude i haven eller lignende. For de voksne kunne det være en lille uskyldig ølsmagning af de forskellige påskebryg. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Borddækning

Det bliver ikke påskefrokost uden en ordentlig borddækning. Du er måske ikke den bedste til det, og hvis det er tilfældet, så er det vist et af de steder, hvor du gerne må hente hjælp. Der skal være påskeservietter, påskeliljer, osv. Det er bare med at bruge meget indenfor de gule farver, det er jo så sjældent, at man ellers må. 

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvad du skal have styr på, og hvordan du kan hente lidt hjælp udefra, hvis det hele virker stressende.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account