Erotisk legetøj hitter blandt de unge mennesker

Erotisk legetøj hitter blandt de unge mennesker 2

Dette indlæg er sponsoreret.

Det kan være at du, ligesom så mange andre, har en dildo liggende i natskuffen. Erotisk legetøj er nemlig blevet et fast inventar i mange danskers kommodeskuffe, som var det en blender i et køkken. Faktisk har hele 42 procent af alle danske kvinder mellem 15 og 65 år en vibrator, dildo, eller et andet erotisk sexlegetøj i deres hjem, som de forlyster sig med. Mange kvinder kæmper for, at snakken om sex og orgasmer skal blive normaliseret, og ikke længere være forbundet med skam, og være et tabu. Det skal være okay, at udforske sig selv, og stå ved, at man fokusere på sin eget seksuelle velvære. 

Unge kvinder vil benytte sig af sexlegetøj

En undersøgelse viser, at over 2000 kvinder vil have erotisk legetøj i deres kommode. Det er især aldersgruppen for unge kvinder fra 25-29 år, som har en seksuel appetit på det frække legetøj, som hele 62 procent krydrer deres sexliv med og udlever fantasier med. Det kan både være alene og sammen med deres partner. Sexlegetøjet blev for alvor først populært i 1990´erne, i takt med at internettet blev mere og mere udbredt. Nettet gjorde det nemlig let, enkelt og diskret for mange mennesker. Det var i denne tid at producenterne af sexlegetøj blev bevidste om, at kvinderne faktisk ikke ville have kæmpe store plastik-penisattrapper, med store, voldsomme blodåre, men de istedet faktisk ønskede sig et smukt og elegant designet sexlegetøj i et skønt materiale. Udviklingen af erotisk legetøj til kvinder har gjort, at markedet har været i konstant vækst siden 90´erne, og det vil formodentlig også vokse i fremtiden. Se erotisk legetøj her til inspiration til dit natbord.

Moderne tv-serier er med til at nedbryde fordomme

De fleste kvinder ved godt, hvem Carrie Bradshaw er fra tv-serien “Sex and the city”. Tv-serien har været med til at gøre erotisk legetøj populært blandt unge piger, og har været med til at sætte et positivt lys over det før så tabubelagte emne, onani. For pigerne i serien er det nemlig helt normalt at finde sin vibrator frem, og de taler også åbent om det med hinanden. De var med til at gøre emnet stuerent. 

Alle kan være med

Det kan virke grænseoverskridende for mange mennesker, at købe et stykke sexlegetøj som det første, især hvis man har kæmpet med usikkerhed og skam. Dog er det en helt naturlig del af livet, at ville udforske sin seksuelle sider. Bare husk også at have et fokus på sikkerheden. Der er intet skamfuldt ved at have seksuelle drifter, som skal tilfredsstilles fra tid til anden. Derfor kommer sexlegetøj også i forskellige størrelser, former, funktioner, og farver, så alle kan være med. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account