Er du ked af dit smil? Find din pris på Invisalign

Er du ked af dit smil? Find din pris på Invisalign 2

Annonce

Ens smil er en stor del af ens ansigt. Det er med smilet, man møder andre folk, og det er gennem smilet, mennesker kan skabe tryghed og kontakt til hinanden. Derfor kan man ikke ignorere, at smilet er en vigtig del af det at være menneske. Der er dog nogle, der er så kede af deres smil, at de næsten ikke har lyst til at blotte tænderne. I stedet for forsøger de at tvinge læben ned over tænderne, mens de snakker, og du ser dem aldrig smile med tænderne på et billede.

Det kan være, du er en af dem? Hvis det er tilfældet, så skal du læse med her, for her kommer der råd til, hvad du kan gøre, hvis du er ked af dit smil. Se også mere om pris på Invisalign i København.

Få professionel tandretning

Hvis du ikke har hørt om Invisalign så er det på tide, du stifter bekendtskab med det. Invisalign er en usynlig skinne, man placerer på tænderne, og den fungerer derved som en bøjle. Der er allerede mange, der har fået der tænder rettet som yngre, men det er ikke alle, der er lige heldige, at de får tilbuddet. For det meste vil man ikke få et tilbud om at få rettet ens tænder, medmindre tændernes placering kan skabe yderligere komplikationer fremover. Det kan f.eks. være, at man har så meget overbid, at man kan komme til at døje med smerter i nakken. Der er altså mange, der har skæve tænder, som ikke bliver tilbudt at få rettet deres tænder. Derfor er det jo smart, at man kan gøre det bagefter.

Hvordan fungerer Invisalign?

Det smarte ved invisalign er, at man ikke kan se det, når du bærer bøjlen. Det betyder altså, at du slipper udenom at få metal på tænderne, men at du derimod kan få rettet dine tænder på en meget mere diskret måde. Efterhånden som dine tænder stille begynder at flytte sig, vil du få nye gennemsigtige skinner, du skal skifte de gamle ud med.

Hvad koster det at få rettet tænder?

Det er selvfølgelig ikke helt gratis at få rettet sine tænder. Prisen afhænger dog rigtig meget af, hvor meget du har brug for at få rettet, og hvordan du bider sammen. Hvis du f.eks. bare har et lille mellemrum mellem nogle af dine tænderne i overmunden, så koster det ikke så meget at få rettet, og du kan måske få gjort det for omkring 25.000. kr. Hvis du derimod har mange skæve tænder i munden, så kan det godt blive lidt dyrere. Dog skal du tænke på, at det er et beløb, du skal betale én gang, hvorefter du vil have smukke tænder resten af livet. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account