Minimalistisk, moderne og utrolig moderigtig smuk vinreol til ophæng. Med denne smukke vinreol fra steel function er det nemt at hænge dine eksklusive vine op på din væg. Denne vinreol er nem at monterer og stråler af eksklusivitet. Den er lavet i rustfrit stål og er designet således, at når vinen er monteret til ophæng er den altid tæt. Med denne lækre vinreol fremstår dine vine som en dekoration i sig selv og vil pryde dit hjem med eksklusivitet. I bare én enkelt vinreol kan du ophænge 8 flasker! Med de bedste og varmeste anbefalinger og er det en gave fra os at du kan få 10 % rabat, hvis du skriver ”madmagasinet”, som rabatkode i rabat feltet på bestillingssiden.
Vinreol fra Steel function
-
Få nu de børn med i køkkenet!
Trine Trúgvason, , Artikler, Tema, Tips & Trends, Børn, Køkken, 1
Ja jeg ved det godt, det er ikke nogen nyhed: Børn er for lidt med i køkkenet. Jeg har...
-
Efterårssuppe sæsonen
Thomas Reberholt, , Artikler, 0
Vi kan ikke komme udenom, at temperaturen falder. Hvad bedre undskyldning har vi nu til at lave alletider lækre...
-
Juleølstrilogi I
Anders Halskov-Jensen, , Artikler, Tema, 0
Der var da nemmere at fejre øljul i gamle dage, ikke sandt? Når det blev uge 47 kom...
-
Lakrids
Thomas Reberholt, , Artikler, Lakrids, 1
I Danmark elsker vi lakrids som en af de foretrukne former for slik. Vi elsker faktisk lakrids så højt...
-
Sommerens mange gøremål og lyster, hvad skal man vælge?
Anne, , Artikler, 0
Når snart sommeren begynder at nærme sig Danmark, skal mange danskere til at tage en beslutning omkring hvorvidt de...
-
Torsk med sennepssovs og andre opskrifter med torsk
laust, , Artikler, Blog, Mad, Råvare guiden, 0
Det er tradition – eller det var det engang – at nytårsaften skulle der torsk på bordet. Torsk med...
-
Landmad.dk
Thomas Reberholt, , Artikler, 0
Landmad.dk er en forretning, som ønsker at bevare og markedsføre diverse friske råvarer fra Danmarks gamle bondekultur. Hertil samles...
-
Almindelig Agurk
Thomas Reberholt, , Artikler, 0
Almindelig Agurk (fin grøntsag) I Danmark spise vi enormt meget agurk. Men spørgsmålet er hvor meget vi egentlig ved...