4 danske madbloggere du bør følge

4 danske madbloggere du bør følge 2

Mangler du inspiration til hverdagens retter? Eller kunne du tænke dig at kaste dig ud i et større kageeventyr? Vi har samlet vores 4 danske favorit-madblogs, som altid emmer af alt det bedste fra madens verden, nye idéer til retter eller et bud på et twist af klassikerne. 

Vores 4 favoritter har det til fælles, at de udover deres personlige touch og tilgang til opskrifterne også deler smukke og lækre billeder, der får maden til at se endnu mere indbydende ud.   

Vi håber, at du kan blive lige så inspireret som vi er blevet af disse 4 meget forskellige madbloggere og deres lækre kreationer. 

Velbekomme!

1.Ann-Christine (@valdemarsro_dk)

valdemars ro

Tænker man på madblogs, kommer Valdemarsro nok op som en af de første hos de fleste. Ann-Christine, som står bag Valdemarsro, er siden hendes opstart af madbloggen tilbage i 2007 blevet yderst populær. 

I dag er det dog ikke kun hendes blog, som er populær, men også hendes Instagram. Her har hun i dag 264.000 følgere, som hun dagligt deler flotte billeder af hverdagens klassiske retter med. 

Ann-Christines madfilosofi er baseret på enkle retter og simple opskrifter fyldt med smag og fokus på gode økologiske råvarer. 

Vil du have inspiration til hverdagens retter, madplan eller til en større middag er Valdemarsro et follow værd. Bliver du fanget af de flotte billeder kan du nemt klikke dig videre til bloggen, hvor du finder den store samling af opskrifter. 

Find Ann-Christine på Instagram eller på Valdemarsro

2. Mads Vinfeld Andersen (@ madsvin_com)

4 danske madbloggere du bør følge 3

Mads Vinfeld Andersen, som normalvis går under navnet “madsvin” både på hand madblog og Instagram er siden bloggens opstart i 2015 blevet en yderst populær herre, som i dag har mere en 3 millioner læsere. På Instagram har han i dag 4.812 følgere og det er altså fortsat hans blog, der er mest kendt. 

Madsvin er et univers af gennemarbejdede opskrifter som tager udspring i Mads’ passion for lækker mad og vin, der er lidt større end gennemsnittet.    

Opskrifterne hos Madsvin svinger i sværhedsgrad, men én ting der er sikkert er, at billederne på både blog og instagram emmer af estitik, hvilket gør hans mad inspirerende at følge – for både mænd og kvinder. 

Udover en stor opskriftsamling har Madsvin også en sektion på bloggen dedikeret til anmeldelser af restaurantbesøg samt rejseguides til at spise godt og lækkert i byer som Paris og Bordeaux. 

Følg Mads på Instagram og hans opskriftunivers på Madsvin.

3. Ditte Julie (@dittejuliejensen)

4 danske madbloggere du bør følge 4

Vores 3. Anbefaling af madbloggere, du bør følge er den velkendte Ditte Julie. Ditte Julie er kendt kogebogsforfatter, kage skribent, foredragsholder, iværksætter, indehaver og designer af By Ditte Julie og TV-kok. 

De sidste 3 år har Ditte Julie udgivet 7 bøger, et utal af blog posts samt instagram-posts, som hun fylder med lækker kage inspiration og hverdagens øjeblikke. Ditte Julie er nemlig udover sit selvstændige kage imperium også kendt i det danske Influencer miljø.

Vi er vilde med Ditte Julies Instagram, særligt grundet de flotte og meget detaljeorienterede kager og særligt billeder. Ditte Julie går op i at øjet spiser først og elsker at være kreativ i sit bagværk, hvilket tydeligt kan ses på billederne. Samtidigt er Ditte Julies opskrifter til at følge med i og værd at kaste sig ud i! 

Se flere flotte kagebilleder på Ditte Julies Instagram og de lækre opskrifter på hendes blog.

4. Frederikke Wærens (@frederikkewaerens)

frederwaerens

Vores sidste anbefaling til madbloggere du bør kende til tager endnu engang udgangspunkt i det søde og lyserøde univers, nemlig hos Frederikke Wærens. 

Frederikkes blog er fyldt med opskrifter på lækkerier, mad, rejseoplevelser og guides. Samtidigt har Frederikke fokus på hendes Instagram-profil, som hun arbejder fuld tid på at kreere og skabe smukke billeder og videoer og dertilhørende lækre opskrifter. I dag har hun 293.000 følgere på sin Instagram og vandt i 2016 “Årets Instagrammer” i kategorien mad. 

Frederikke samarbejder med flere store brands indenfor mad, bolig og livsstil, som tager udspring i udvikling af nye spændende opskrifter og konkurrencer, som er yderst interessante for hendes følgere. 

Selvom Frederikkes succes tog udspring i det søde køkken deler hun i dag også opskrifter på hverdagsretter, bagværk og gode snacks, hvilket kun gør hendes blog og sociale medier mere interessante. 

Følg Frederikke på Instagram eller udforsk de mange opskrifter på bloggen

1 Comment
  1. Emil 3 år ago

    Hvis man går op i kaffe, så kan jeg helt klart også anbefale at følge Itsxris og arianx på instagram. Helt vildt gode billeder på trods af et lavt følgertal. Elsker det afslappede og varme man får af et billede af kaffe. Itsxris har også en YouTube-kanal (xris), hvorpå han laver nogle videoer af høj kvalitet. Han har under 10k følgere, men har bedre billede- og lyd kvalitet end nogle med 100k+ følgere. Helt klart værd at følge og støtte.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account