Dette skal du lave i sommeren

Vi bevæger os meget snart ind i den første danske sommermåned. På trods af at vi har haft dejligt vejr et godt stykke tid i maj, så er der mere forude. Det danske sommervejr er meget omskiftelig, så du skal huske at nyde det gode vejr, mens det varer. I denne artikel har vi samlet alle de ting, som du skal lave i sommeren.

Vedligehold formen

Uanset om din krop nåede at blive bikiniklar til denne sommer, er det vigtigt, at du vedligeholder den eller starter tidligt på projekt bikiniklar, således du står skarpt til næste år. Mange mennesker som har trænet hele foråret, så de står klar til sommeren, glemmer at vedligeholde deres træning, hvilket resulterer i en højere vægt og mindre muskelmasse. Særligt i sommermånederne kan det være svært at tage sig sammen til at få trænet, simpelthen fordi at der er så mange andre ting, som man hellere vil have. Sommeren byder på mange flere sociale arrangementer sammenlignet med de andre årstider. Sådanne arrangementer byder typisk på en øl eller fire og det er sjældent, at man får serveret andet end hvidt brød og en Langelænder. Det er endnu en grund til, at du ikke må negligere din træning bare fordi, at det er blevet sommer. Det kan være en god idé at investere i en personlig træner, som kan formå at motivere dig, selvom temperaturen ligger over de tyve grader. Hvis du er en af os, som satsede på at blive bikiniklar, men ikke nåede det igen i år, så er det en god idé at starte lige så stille ud. Det tager omkring en måned at vænne kroppen til en vane, så du kan lige så godt begynde nu. Du begynder ikke at kunne løbe et maraton om to måneder, men kom godt fra start og varier din træning, så du holder den hele vejen til næste år. Så vil du med garanti kunne se resultater. Hvis du derimod satser på at gennemføre både maraton og Iron Man inden næste sommer, kan jeg varmt anbefale denne personlige træner i Aalborg.

Hvis uheldet er ude

Som nævnt er det danske sommervejr meget utilregneligt. Så på de dage hvor solen skinner, så skal du selvfølgelig ikke ligge og stene Netflix hele dagen. Inviter i stedet vennerne på besøg til at god omgang grillaften med alt, hvad det indebærer. Før du for set dig om, så er sommeren gået, og det samme er vejret. Hvis uheldet er ude, og vejret bliver dårligt i sommeren, før let’s face it – det er der en stor chance for, at det gør, så er det en god idé at supplere kosten med noget vitamin D, så du ikke bliver vinterdepressiv på trods af, at det kun er august måned.

Sommeren byder som nævnt på mange grillaftener med venner og familie. Selvom det er utrolig hyggeligt, så er det næppe verdens bedste mad, som man får serveret til sådanne aftener. Derfor kan det være en god idé at supplere grillaftenerne med at spise ude på en lækker restaurant. Det behøver ikke at koste en bondegård at spise ude. Du kan sagtens finde en restaurant på Vesterbro, hvor du kan spise for under 300 kroner. Hvis du alligevel mener, at du ikke har det økonomiske råderum til at tage ud at spise på restaurant, så lav en picnic med dine venner, hvor I hver medbringer en ret. På den måde deles i om omkostningerne samtidig med, at I får smagt lidt af det hele. Der findes blandt andet masser af gode picnic-spots, hvor man ikke ligger klods op ad hinanden, ude i Dyrehaven og Amager Fælled.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account