Sauce bearnaise

De fleste menneskers mareridt er bearnaise sauce. Derfor ender det tit med en pulver bearnaise fra supermarkedet som skal varmes op og piskes sammen med lidt mælk og smør. Thomas Rode sætter fokus på at lære Danmark, hvordan man kan komme af med dette mareridt og gøre mareridtet til en lækker sauce. Der er mange vigtige tommelfinger regler man skal følge, hvis man skal lave en rigtig god bearnaise sauce. Med denne video gør Thomas Rode bearnaisen til en leg. ”Bearnaisen er ikke bare en bearnaise” – Thomas Rode.

Ingredienser:

vineddike

Chalotte løg

Laurbær blade

Peberkorn

Persillestilke

Smør (usaltet)

Æggeblommer (1 blomme til 100 g smør)

Estragon (fransk)

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Madmagasinet

Kontakt os

Vi er her ikke lige nu men send os en mail og vi vil svare så hurtig som muligt

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account