Apple Airpods

Apple AirPods er trådløse Bluetooth-høretelefoner oprettet af Apple. De blev første gang frigivet den 13. december 2016. Produktets anden iteration, med forbedret batterilevetid, blev frigivet den 20. marts, 2019. AirPods er Apples mest populære tilbehørsprodukt, med 35 millioner solgte enheder alene i 2018.

Ud over at afspille lyd har AirPods en indbygget mikrofon, der filtrerer baggrundsstøj, som gør det muligt at tage telefonopkald og tale med Apples digitale assistent, Siri. Derudover betyder indbyggede accelerometre og optiske sensorer, at AirPods kan registrere kraner (f.eks. Dobbelttryk for at sætte lyd på pause) og placering i øret, hvilket muliggør automatisk pause, når de tages ud af ørerne.

Den 20. marts 2019 frigav Apple den anden generation af AirPods, der indeholder H1-chip og håndfri “Hey Siri” -støtte. En valgfri trådløs opladningssag blev tilføjet i tilbudene. Apple hævder, at de nye AirPods har 50% mere taletid i løbet af 1. generation AirPods, som blev afbrudt samme dag

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account