Små tricks med stor betydning

Små tricks med stor betydning 2

Dette indhold er sponsoreret

Madlavningen er ikke altid den del af dagen, de fleste ser frem til. Dette kan der være flere grunde til. Ofte skyldes dét, at madlavningen bliver en byrde, en manglende fantasi eller idé om hvad der skal laves af mad – her savnes kreativitet. Der kan også være en mere fysisk årsag til, at nogle personer ikke kan få lavet de tre daglige måltider om dagen. Dette kan eksempelvis forekomme ved nedsat håndfunktionalitet eller svage kræfter i hænderne. Du kan stadig lave mad trods dårlig håndfunktion – hvert fald hvis du følger disse små tricks, der gør en stor forskel for dig og din madlavning. 

Handske, der forstærker håndens kræfter og gribeevne

Der er til dig med nedsat håndfunktionalitet udviklet og fremstillet en handske, du kan benytte og som kan hjælpe dig i de daglige rutiner, eksempelvis når der skal laves mad. Handsken er fremstillet i et behageligt materiale, så den er rar at have på – derudover er den let at tage på, grundet den særlige åbning ved håndryggen. Det kræver udelukkende et let tryk mod eksempelvis en bordplade, for at aktivere gribefunktionen i handsken, hvorefter brugeren kan holde på et glas, en kop eller en flaske – og ligeledes greb om mindre genstande såsom bestik eller skriveredskaber muliggøres. Når gribefunktionen skal deaktiveres, presses hånden lidt mod bordet igen, hvorefter den langsomt åbner sig og hånden kan frigives fra handsken. 

Lav mad i selskab med andre

Til tider kan det glemmes, at mennesket er et socialt væsen, hvilket betyder, at de ting vi gør i hverdagen, ofte bliver nemmere og mere overskuelig, hvis vi laver dem i selskab med andre. Som motion og arbejde, så er madlavning også bare federe at lave i selskab med andre. Det kan derfor være en god idé at foreslå maddage i familien, hvor maden og inspirationen forberedes og laves sammen. På den måde føles opgaven ikke helt uoverskuelig og bliver i stedet et sjovt og humørfyldt projekt, der kan nydes af alle. Én vigtig faktor ved denne beslutning er at du ikke har lige så meget arbejde på egen hånd og kan dele både sejrene og nederlagene med andre i forbindelse med madlavningen. Så ligegyldig om du vælger at lave mad med familie eller venner, så tag dem med og lav maden sammen. På den måde vil tiden flyve afsted, og selve madlavningen vil ikke føles helt uoverkommelig at komme igennem. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Madmagasinet

Kontakt os

Vi er her ikke lige nu men send os en mail og vi vil svare så hurtig som muligt

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account