La Bottega

La Bottega

Den 30. oktober 2015 åbnede La Bottega Café & Delikatesse dørene til deres hyggelige lokaler. ‘Bottega’ betyder ‘Butik’ og vi besøgte de italienske faciliteter på C.W Obels Plads i Aalborg den 12. januar i år, 2016, hvor denne nye kombination af slagter, café og delikatesseforretning, bød os velkomne indenfor i de rustikke omgivelser.

En smilende tjener imødegik os straks med en verbal præsentation af det sydeuropæiske udvalg. Her forefindes ingen menukort. Menuen står med store bogstaver og håndskrevet taglekridt, skrevet over personalets arbejdsområde, som flot suppleres af de store glasmontreaer fyldt med alverdens attraktive kødanretninger med diverse tilbehør og god italiensk fremtoning.

Vi bestilte en pålægstallerken med dertilhørende osteanretning suppleret med friskbagt brød. De lækre pålægsformer blev flot præsenteret af tjeneren, som ligeledes gennemgik en fin beskrivelse de forskellige oste uden anledning til negative indtryk.

Efter en positiv smagsoplevelse med stor variation, bestilte vi endnu en omgang, som bestod af vores egne valg ud fra, hvad vi fandt interessant bag glasmontren. Vores egen særlige sammensætning af kød og tilbehør blev flot anrettet og serveret med stor tilfredshed.

Alt i alt en særdeles god oplevelse. Særligt den store variation i maden og muligheden for specifikt at vælge tallerkens indhold, gjorde indtrykket yderligere positivt.

La Bottega

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account