FANDANKO – Solidt koncept og god stil

FANDANKO - Solidt koncept og god stil 2

Da jeg første gang besøgte FANDANKO i Aalborg var jeg egentlig ret imponeret. Når man træder ind af døren fornemmer man med det samme, at her får man kvalitet. FANDANKO er en blanding af delikatesse forretning, sandwich bar, tapasbar og takeaway. Der er nok nogen der vil mene at de førnævnte ting er en sjov kombination, men de formår at gøre det på en lækker og stilfuld måde.

FANDANKO åbnede for 2½ år siden og er i dag 15 medarbejdere, og så er de kåret til Aalborgs bedste Takeaway i 2010 (Se indslag på TV2Nord)

FANDANKO har blandt andet en Tapas 2 go, som indeholder 7 forskellige smagsoplevelser, samt brød og “ditten og datten”, som de selv kalder det. Priserne for deres tapas ud af huset er henholdsvis 199,- for en standard og 249,- hvis du vil have lidt Italiensk ost og lidt sødt til. Sandwich hos FANDANKO koster mellem 35,- og 55,- kroner.

Butikken har et fornuftigt udvalg, dog uden at være prangende, at forskellige specialiteter, såsom vine, chokolader, kaffe, Italienske pølser, olier og krydderier. Bor du i nærheden af Aalborg, eller kommer du på disse kanter en dag, så vil jeg absolut anbefale dig at svinge inden om, og tag et kig. Jeg er sikker på at du vil blive fristet.

FANDANKO laver også mad til selskaber og firmaarrangementer, og du kan også forkæle kæresten med en “kærestepakke”, eller købe en gaveæske med et blandet udvalg af lækkerier fra butikken

FANDANKO kan findes på:

Gl. Gugvej 19
9000 Aalborg
Tlf. 98 16 22 11
FANDANKO

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2023 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account