Landmad.dk

Landmad.dk 2

Landmad.dk er en forretning, som ønsker at bevare og markedsføre diverse friske råvarer fra Danmarks gamle bondekultur. Hertil samles lokaltligggende gårdbutikker, marker, stalde, frugthuse og hønsehaver på deres webshop. Derudover råder Landmad også over fire fysiske butikker fordelt i Grenaa, Helsingør, Silkeborg og Roskilde. Der sigtes efter langt flere butikker i fremtiden.

 

De små producenter som eksempelvis landmænd, får afhentet deres varer af grossisten, som efterfølgende distribuerer dem til restauranter og caféer. Hertil stilles der krav om etik over for dyr og afgrøder, som også er Landmads varemærke. Leverandørerne får tilgang af et online lager-styresystem via deres hjemmeside, som gør det overskueligt at holde overblik over den ønskede salgsmængde.

 

Butikslokalerne fremstår som en kombination af gårdbutik, café og købmand, hvor den daglige drift bestrides af lokale medarbejdere. Landmad har i sinde at åbne 50 butikker fordelt over hele landet. Hertil sælges franchisen til kommende restauratører, som ønsker at drive denne type forretning med fokus på nærhed, bærerdygtighed og bondekultur.

På hjemmesiden www.landmad.dk tilbydes også alverdens opskrifter til enhver tænkelig lejlighed. Her kan du også læse videre om det spændende koncept.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account