God mad og tandpine

God mad kan godt ende med en tur hos tandlæge

Billig tandlæge til en fair pris

For mange er god mad en helt almindelig del af hverdagen, og det at nyde den gode mad bliver ofte glemt. Ligesom med så mange andre ting kan man først mærke manglen på den gode mad, når man ikke længere bare kan skovle og tygge som det passer en. God mad er svær at nyde, når tandpinen står på og venstre side af munden er ude af drift. Savnet til at nyde den gode mad uden at skulle tænke længere over, hvordan og hvorledes man skal spise og tygge, er voksende for hvert måltid, der bliver spist påpasseligt. Du prøver dig lidt frem, tygger kun med højre side af munden, men med den gode mad i munden kan tandproblemerne let svinde væk. Det er igen blevet glemt, at venstre side af munden ikke er egnet til flæskesvær med persillesovs, og ud af det der føles som ingenting, står trykket på igen ved venstre kindtand. Trykket føles voksende, og hverken tandbørstning eller det at skylle munden hjælper på smerterne. Smerterne begynder at blive utålelige og med små skridt kommer de fleste frem til konklusionen, at det nok er en god idé at bestille tid hos en tandlæge. 

Tandlæger kan dog være dyre at besøge, og der er et hav af tandklinikker i Danmark. Så kan det for nogle lyde som en god ide at trække lidt længere snor, lige netop fordi det kan være en dyr omgang at besøge tandlægen, men tænderne reparerer ikke sig selv. Ved næste gode måltid, hvor smerterne bruser op, går det forhåbentlig op for en, at der skal gøres noget ved det voksende problem. Der skal findes en billig tandlæge til en fair pris.

Det behøves dog ikke at være svært at mindske risikoen for tandpine og andre tandproblemer, og det kan gøres simpelt ved enkelte ændringer i ens daglige kostplan. Ved inddragelse af fuldkornsprodukter og grove fødevarer til kostplanen, kommer disse fødevarer til at hjælpe med rensning af plak. Derudover kan der forebygges mod tandkødsbetændelse og paradentose ved at skære ned på mættet fedt. Hvis du allerede holder dig til sunde mellemmåltider såsom grøntsager og frugt, skal du bare huske at skylle munden med vand efter syre og sukker har været på besøg. Således kan du med bedre chance slippe for syreskader i munden. 

Herefter er det et spørgsmål om kreativitet og den rigtige opskrift, når det kommer til at spise god mad, men det er ingen hemmelighed at god mad ikke er lig med sunde tænder. De fleste har vel præferencer og nogle af de gode retter er ikke nødvendigvis lige nemme at gøre sunde for tænderne. Realistisk set kommer du nok på et eller andet tidspunkt til at skulle ind på nettet, for at browse gennem de mange klinikker, i håb om at finde en billig tandlæge til en fair pris. Når dine tænder giver problemer næste gang, har du her en hurtig løsning til at få stoppet smerterne, når den gode mad er svær at nyde. 

Alt dette og meget mere finder du hos min tandlæge https://www.godtsmil.dk endelig hils oppe hos Søren i Aalborg

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account