Kan man bruge proteinpulver i mad?

Umiddelbart lyder det ikke så oplagt at fylde frikadellerne med protein pulver – og nej det får du ret i. Men vælger du det rette mad og på den rigtige måde, kan du både få en mere proteinholdig ret ud af det, men også en ret med mere smag.

Det er fordi proteinpulver i mad er god til 2 ting:

 

  1. Det er en let måde at tilføje smag. Proteinpulver kan fås med mange forskellige typer smag af smag, og det er netop derfor en let måde at tilføje smag. Er du f.eks. i gang med at lave pandekager? Så kan du let tilføje proteinpulver med chokoladesmag for at få dem til at smage af mere og samtidigt får du faktisk også proteiner. Er du i gang med at lave en jordbærkage, budding eller lignende er det også meget let at bruge jordbærproteinpulver – også giver det også lidt farve. De findes med MANGE forskellige smage, så det er kun fantasien der sætter grænser.

  2. En let måde at få lidt ekstra proteiner på. Hvis du har svært ved at få nok proteiner i løbet af dagen, er det let at bruge lidt ekstra proteinpulver i din mad. Du kan endda blande det i din bolledej, for at gøre den mere proteinholdig – og give det en smag af chokolade (Eller Jordbær hvis du er ude på at eksperimentere).

 

 

Hvis du er klar på at eksperimentere lidt med proteinpulver, skal du selvfølgelig have det rigtige, så det let kan opløses i maden og bidrager med en god smag. Her er det oplagt at besøge Danmarks mest populære proteinpulver guide på Suplab.dk, hvor de har testet på både pris, kvalitet og smag. 

 

Hvis det ikke så meget er proteinerne du er på jagt efter, er weight gainer et fint alternativ. Det indeholder flere kulhydrater og færre proteiner, men kan give samme gode smag i din mad – også er det billigere. Du kan ligeledes finde en god weight gainer her.

 

Den mest populære ret at bruge proteinpulver eller weight gainer i, er helt klar pandekager, da det let gør retten mere spændende og sørger at der er mere næring i. Det er faktisk også muligt hos mange kosttilskudsproducenter at købe pandekage pulver, som bare skal blandes med vand eller mælk, også har du en pandekagedej som smager rigtig godt – næsten bedre end man selv kan lave det. 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2019 Madmagasinet

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account