Top kokken, Mette Hvarre Gassner, der til daglig slår sine folder på Restaurant “Ti trin Ned” i Fredericia og...
Archive for category: Tema
Bacon hitter. Ikke kun i sin sprøde og knasende form, men nu også som smag i karameller. Det har...
Bæredygtig adfærd, kreativitet og sparsommelig var nøgleordene for deltagerne i kokke-konkurrencen Baltic Cooking, som blev afviklet tirsdag 15. maj...
Får NOMA sin tredje Michelinstjerne?
Lars Bachmann, , Artikler, Restauranter, Tema, Tips & Trends, 1Så er det i morgen (Onsdag d. 14 marts) at Michelinguiden løfter sløret for hvilke restauranter der bliver belønnet...
David Fischer dyster med kogebog i Paris
Lars Bachmann, , Artikler, Gear & Gadgets, Tema, Tips & Trends, 1David Fischer har med kogebogen Hos Fischer – Italiensk mad i danske gryder, nu fået international opmærksomhed. Kogebogen er...
Mums Bar & Kitchen – Ny restaurant i København
Lars Bachmann, , Artikler, Portræt, Restauranter, Tema, 0Mums Bar & Kitchen: ren smag Et hold dedikerede entreprenører/ restaurationsfolk trækker på deres internationale erfaringer, fra bl.a. Londons...
Så er det ved at være tid til at planlægge årets stor nytårsmenu. Vi har i Danmark tradition for...
Hvis du har rejst i Italien er du måske stødt på en af de forskellige bitterlikører som landet byder...
Stil krav om økologi og vind middag hos verdens bedste kok
Lars Bachmann, , Artikler, Tema, Tips & Trends, 2Danskerne er verdensmestre i økologi – når vi laver mad derhjemme. Danmarks Naturfredningsforening og Økologisk Landsforening opfordrer nu til...
Moderne italienske retter af Sandra Pugliese
Newyorkerbyheart, , Artikler, Gear & Gadgets, Tema, Tips & Trends, 4Hvis det er noget jeg elsker så er det italiensk mad. Jeg er vild med italienernes tilgang til maden:...