Forlæng sommeren med Aperol

Forlæng sommeren med Aperol 2

Forlæng sommeren med Aperol 3Hvis du har rejst i Italien er du måske stødt på en af de forskellige bitterlikører som landet byder på og hvoraf Campari sikkert er den mest kendte. Og nu har endnu et produkt fra Campari Group ramt det danske marked, nemlig Aperol.

Aperol er en bitter aperitif på 11%, lavet på bl.a pomerans og appelsiner. Den kan drikkes alene eller blandes i cocktails som fx Spritz, der består af mousserende vin, Aperol og dansk vand. Selv foretrækker jeg drikken blandet med tonic i forholdet 1:1 og masser af is. Mange har svært ved bittersmagen uanset om det er i julesalat, Campari eller humle, men personligt synes jeg det er vældigt stimulerende med disse italienske bitterlikører inden eller efter et måltid, især på varme solbeskinnede dage. De stimulerer både appetit og fordøjelse(bilder jeg mig ind).

Så har du lyst til at forlænge sommer-känslan eller blot aftendrømme om lunere bredde- og varmegrader kan du jo forsøge dig med en Aperol, som du kan erhverve dig i vin- og spiritusbutikker, bl.a. Skjold Burne.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account