Bliv en mesterkok med stil

Bliv en mesterkok med stil 2

Kokkens favoritlook 

Som kok kan det være svært at finde det helt rigtige outfit når du skal præstere i køkkenet. Det er en subjektiv vurdering fra den ene kok til den anden om hvilket yndlingsoutfit du måtte have. Men én ting er sikkert. Her i sommerperioden er det enhver koks ønske at hoppe i et outfit der både er behageligt og ikke for varmt at have på. I sommerperioden kan det tit være grillen der bliver tændt, og dermed er det også noget varmere at stå og præstere med sin madlavning i denne periode fremfor vinterperioden hvor man oftest vælger køkkenet med pander og gryderne. 

Om du er til shorts med en polo eller t-shirt, eller om du er til en skjorte og lange bukser, så vil vi i dette indlæg forsøge at give dig noget inspiration til forskellige tøjsammensætninger. Selvom det til tider kan være meget hektisk at være kok, så mener vi stadig at der skal være plads til man kan gå velklædt imens at man arbejder på højtryk.  

Bliv en velklædt mesterkok

Hvis du gerne vil være behageligt klædt i denne sommerperiode men samtidig gerne vil udstråle at du er en mesterkok så kan det klassiske sommeroutfit med en flot polo og et par behagelige og ensfarvet shorts lige være sagen for dig. Ønsker du stilrene design der er fremstillet i materiale i høj kvalitet med god åndbarhed, så kunne BalderClothes være det mærke du skulle investere i, næste gang du ønsker at opdatere sommergarderoben. Over sommeren er det næsten ikke til at stå i lange bukser og en trøje når man i forvejen står og sveder foran gryderne, eller for den sags skyld foran grillen. Med noget behageligt sommertøj der har en god åndbarhed, vil du kunne være mesterkok for dit selskab og føle dig godt tilpas imens.  

Kok til festlige begivenheder 

Hvis du skal agere som kok til en festlig begivenhed, så er det oftest et lidt mere professionelt og festligt outfit du skal vælge. Men hvordan finder man lige noget festligt tøj som er praktisk når man også er kok, og hvilke stilsammensætninger skal man vælge? Vi hjælper dig godt på vej! Læs med videre her, og så vil du forhåbentlig være klogere på mulighederne og hvilke outfits vi kan anbefale du vælger til festlige begivenheder som kok. 

Når man skal være kok til en festlig begivenhed, så går de varmeste anbefalinger herfra at man vælger enten et flot Slips kombineret med en slipsenål, eller at man benytter sig af en butterfly. Eventuelt kan man undersøge eller forhøre sig hos værtsfolket hvilken stilsammensætning aftenens gæster er blevet påbudt, hvis der er fastlagt en dresscode. På denne måde vil du kunne falde godt ind i mængden med gæsterne, og passe perfekt ind i den samlede stilsammensætning der er lagt for aftenen. 

Kokkens stilrene slipsetrick

Et lille trick når man benytter et slips er også at bruge en slipsenål. Med en slipsenål kan du tage selve slipsenålen og klipse slipset til skjorten således at det ikke flyver rundt når du bevæger dig og arbejder i køkkenet. Med dette lille trick vil du både se super stilren ud imens at dit outfit er praktisk anlagt. Dit valg af slips bør afhænge af hvilket sæt tøj du skal bære. Skal du i et outfit der er meget ensfarvet, så kan det anbefales at man benytter muligheden for at skabe lidt mere spil i sit look med et mønstret, stribet eller flerfarvet slips. Således vil du både se elegant ud, og blive bemærket blandt kollegaer og gæster. 

Kokkens valg af slipsenål

Slipsenålen kan oftest findes i både sølv og gulv, og kan kombineres med mange slips. En slipsenål kan både være enkelt i designet, eller du kan få slipsenåle med mønster og sten. En slipsenål vil tage sig rigtig godt ud til et stort udvalg af slips, ensfarvet såvel som slips med enten mønster eller striber. Skal du være kok til et fint arrangement, er en slipsenål altid en lille flot accessoires at bære. 

Kokkens Butterfly

Er du mere til butterfly så kan du også tage butterfly kombineret med f.eks. en skjorte. Med en butterfly kan du helt ubekymret bevæge dig rundt i køkkenet ved gryderne, og samtidig se elegant og velklædt ud. Skal det være ekstra fint kan du vælge at kombinere din butterfly med et par sorte seler. På denne måde vil du skabe et helt unikt outfit hvor du stadig er behageligt velklædt så du kan koncentrere dig om madlavningen. Valget af butterfly kan være ensfarvet lige så vel som en mønstret eller stribet. Det anbefales dog ligesom med slipset, at bærer du et ensfarvet outfit, kan det gøre underværker med en butterfly der har nogle striber, et mønster, eller en der er i flere farver. 

Kokkens nye yndlingsaccessoires 

Som noget helt unikt på tøjmarkedet kan du vælge at investere i den måske bedst tænkelige accessoires for dig som kok. Her er tale om en skjorteholder. Har du ikke hørt om en skjorteholder før, så vil der her kort komme en forklaring om hvad pokker denne tøj-accessoires er. En skjorteholder sørger for at holde din t-shirt, polo eller skjorte fast nede i dine bukser eller shorts. Denne accessoires monteres let på kanten af din skjorte, t-shirt eller polo, og rundt langs dine ben med nogle strækbare stofelastikker. Skjorteholderen er udviklet i et behageligt materiale så den ikke videre bemærkes når man har den på, men når du først har prøvet den, så kan du simpelthen ikke undvære den fremover. Din skjorte vil altid sidde super skarpt, selv når du kokkererer og er i fuld gang. Du vil opleve en fantastisk frihed til at fokusere på din madlavning og dermed være effektiv og præstere i køkkenet.

Kokkens uundværlige gadgets til køkkenet 

Udover nogle fed tøjkombinationer og accessoires er der også nogle andre spændende ting du som kok skal stifte bekendtskab med. Er du kok, så kender du garanteret problematikken at du skal tjekke din telefon for en bestilling eller anden vigtig besked. Men imens du er i fuld gang med arbejdet, skal der ikke meget til før du kan risikere at tabe din telefon. Hvis du arbejder et sted hvor der er klinkegulv, så er det de færreste telefoner der klarer et tab på disse typer af gulve. Rådet herfra lyder derfor at få beskyttet sin telefon med et mobilcover og et PanserGlas. Med et modstandsdygtigt mobilcover og PanserGlas skal du ikke længere være nervøs over at din telefon skulle gå i stykker, hvis du er uheldig at tabe den på gulvet en hektisk aften i køkkenet eller restauranten. 

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account