Gode værktøjer er vejen til god mad! Værktøjer Kokkeskole

Gode værktøjer er vejen til god mad!

For at lave god mad, er det rigtig vigtigt med noget ordentlig værktøj og et godt sted at arbejde! Mange mennesker bruger sløve knive! I denne video vil Thomas Rode Andersen viser dig nogle gode fif og tricks til, hvordan du holder dine knive skarpe i stedet for at gå ud og investere i nye hver gang den gamle ikke duer mere. Det er bedre at bruge en god slat penge på nogle ordentlige knive i stedet for at købe en hel stak billige knive – hvorfor, det vil Thomas Rode Andersen fortælle meget mere om. Ligeledes vil han fortælle en række must haves redskaber til nødvendig kokke brug. Rigtig mange mennesker er ikke særlig gode til at bruge et strygestål, ved du overhovedet hvad det er? Her kan du hurtigt lære at pifte dine gamle sløve knive op på ny og en helt ny verden med lækre råvare vil åbne sig for dig. Lær også at gøre det til en vare at bruge gode knive – det hjælper til en god mad. Find eventuelt yderligere råd og vejledning hos din lokale isenkræmmer. Som Thomas Rode Andersen siger ”En dygtig forhandler kan hjælpe meget!”.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2025 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account