Torsk

I denne video drejer det sig om den danske fisk, nemlig Torsken. Thomas Rode viser, hvordan man kan tilberede torsken på nogle meget nemme og hurtige måder. Han vil tilberede to forskellige retter, en kold og en varm ret. Han viser først, hvordan man sikre sig at fisken er frisk inden du køber den. På den måde undgår man dårlige oplevelser med fisk. Herefter viser han, hvor nemt det kan vær at filetere en fisk, ligesom han gør i videoen om pighvaren. Husk det er vigtigt, at have en skarp kniv inden du går i gang med at filetere. På den måde får du det bedste resultat og så går det næsten som en leg. I denne video viser Thomas Rode også, hvordan man bedst udnytter hele fiske. Her bruger han også noget af kødet fra torskens hoved.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2025 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account