Drik vand og optimér din sundhed

drik vand

Du lever en overordnet sund livsstil med en god mængde motion, et godt aktivitetsniveau i hverdagene, en kost rig på grøntsager og sunde fedtstoffer og et ikke alt for højt alkoholindtag. Men hvordan kan du sætte ind, hvis du vil gøre endnu mere for at optimere din sundhed og livsstil? Du kan drikke vand – og helst det ioniserede af slagsen. Læs med her og lær mere om det ioniserede vand, og hvordan det kan være med til at booste din sundhed. 

Vand er ikke bare vand..

I Danmark har vi heldigvis muligheden for at få rent drikkevand direkte fra hanen. Og selvom dette vand for de fleste smager udmærket og kan stille tørsten, så er der mange fordele at hente ved at opgradere sit almindelige drikkevand til ioniserede vand; vand som ikke bare er vand, der stiller tørsten, men som også kan vise sig at have en række positive effekter på din krop og sundhed. Sundhed kan nemlig handle om meget mere end at trække i sine sneakers eller løbesko og få rørt sig og at spise en sund, varieret kost; sundhed kan også handle om, hvad du drikker.

Ioniseret vand; hvad kan det?

Ioniseret vand bliver skabt i en såkaldt ioniseringsmaskine. Ved hjælp af elektrolyse adskiller ioniseringsmaskinen dit almindelige drikkevand fra hanen i to dele; en sur del og en basisk del. Den basiske del er det, vi her kalder ioniseret vand. I det ioniserede vand er der dannet super-antioxidanten H2, og der er dannet positive ioner som calcium og magnesium – alt sammen noget, der er vigtigt for et godt helbred og en velfungerende krop. Det betyder, at det ioniserede vand – sammenlignet med dit almindelige drikkevand – indeholder sundhedsfremmende egenskaber i form af:

 • Smertelindring
 • Boost af immunforsvaret
 • Mere energi
 • Vigtige antioxidanter

Hvorfor er det ioniserede vand sundt?

De sundhedsfremmende egenskaber i det ioniserede vand hænger sammen med syre-base-balancen i vores krop; en balance, der er nødvendig, hvis vi vil opretholde et godt helbred eller opbygge et bedre af slagsen. En krop med for meget syre vil påvirke dine organer og knogler, som kan risikere at opgive sine basiske mineraler for at kompensere for syren. Dét kan du komme udenom ved at spise og drikke basisk. Og da det ioniserede vand er basisk med en PH-værdi på 8,5-9,5 får du en hel del flere basiske stoffer indenbords i forhold til, når du drikker almindeligt vand fra hanen.

1 Comment
 1. lokalebasen 3 år ago

  Hej, det var meget spændende.Det hele giver virkelig mening! Tak for artiklen.
  Jeg tog et godt tip fra dig.
  Venlig hilsen!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account