Factormeals

factormeals

København, 25. april 2024 – Hold nu fast, folkens! Der er nyt på den madfront, og det er ikke bare en nyhed, det er en game-changer! Lad mig præsentere Factor – din nye bedste ven i køkkenet, der gør madlavning til en leg!

Så hvad er det lige, Factor har gang i? Jo, de har lanceret en helt ny ready-to-heat løsning, som rammer markedet i dag! Ideen bag er enkel: nærende og lækker mad, der er lige til at trylle frem på ingen tid. Factor kommer med et arsenal af retter, der passer til enhver smag og diæt, lige fra vegetariske til pescatariske og keto-venlige muligheder.

Så hvorfor er Factor lige sagen? Tja, ifølge en undersøgelse fra 2023* bruger vi danskere mindre tid i køkkenet og mere tid på at nyde livet. Convenience er det nye sort, når det kommer til madlavning, og det er her, Factor kommer ind i billedet. Deres retter er sammensat af topmotiverede diætister og tilberedt af et erfarent kokketeam, der simpelthen forstår at levere høj kvalitet og fantastisk smag – lige til din dør!

Nu tænker du måske: “Hvad med resten af verden?” Tja, Factor har allerede erobret USA og har haft stor succes i Canada, Holland og Belgien. Og nu er turen kommet til Danmark! Med Factor kan du se frem til ugentlige leveringer af færdigretter, lavet af friske råvarer og pakket med omhu for at holde dem friske i op til en uge efter levering. Og det bedste af det hele? Du kan trylle dem frem på tallerkenen på bare tre minutter!

“Vi tror på, at vejen til velvære starter med et godt måltid. Uanset om du er til keto, vegetarisk eller bare lækker mad uden besvær,” udtaler Christiane Schrijvers-von Griesheim, CMO hos Factor. “Vores team af kokke og diætister arbejder hårdt for at skabe retter, der ikke bare smager fantastisk, men også passer til dine præferencer.”

Så hvor venter du på? Gå ind på www.factormeals.dk og bestil din del af madrevolutionen i dag!

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account