Noma – Kogebog af René Redzepi

Mand ved siden af NOMA logo

Køkkenchef René Redzepi fra verdens bedste restaurant Noma har udgivet en kogebog. Kogebogen er en gastronomisk indsigt i den kogekunst som Noma, og ikke mindst René Redzepi er så kendt for.

Bogen er udgivet af Politikkens forlag, som skriver om bogen:

Bogen giver et fyldigt, til tider næsten poetisk indblik i tilblivelsen af restauranten og alle køkkenchef René Redzepis overvejelser bag, bl.a. gennem dagbogsoptegnelser. Samtidig får man via de mange opskrifter er fantastisk indblik i Nomas køkken – og hvorfor det regnes blandt verdens bedste og mest innovative.

René Redzepi har arbejdet på en række Danske gourmetrestauranter, og har blandt andet også arbejdet på den verdenskendte restaurant Elbulli.

Bogen er udgivet på engelsk (Time and Place in Nordic Cuisine) og nu altså også på dansk (Tid og sted i det Nordiske køkken). Bogen koster kr. 500, og må være et sikkert hit under juletræet, hos en hver med interesse for Nordisk  mad og gastronomi.

Bogen kan kan købes hos Saxo.com til kr. 500,- 400,- 250,-

Har du læst bogen, så vil vi meget gerne høre hvad du syntes om den i en kommentar her på siden?

FOTO: Politikken forlag

1 Comment
  1. Erland 13 år ago

    Hej. Jeg købte bogen da den kun var på engelsk – kunne ikke vente.

    Fede fede billeder og at læse om hvor omstændig retterne er byget op er sjovt.
    Men hvis man køber den for at følge opskrifterne og lave det samme…..så skla man finde noget andet.

    Denne bog og så den fra Chicago Restauranten ALINIA er meget fine “billed bøger”.
    Hvis man skal bruge en at lave mad efter kan jeg foreslå Munkebo kro´s Mit fynske køkken.

    Men NOMA bogen – er så flot og alle med interesse i mad i den klasse burde svømme hen over de kreationer. Jeg ville SÅ gerne opleve en aften på NOMA – men nøjes med at kigge på retterne i boegn.

    PS – den snemand der er i bogen er noget af de sjoveste mad jeg har set – så selv NOMA har selvironi – respekt

    /Erland

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account