Tilbud på køkkenmaskine (Royal 1200)

Tilbud på køkkenmaskine (Royal 1200) 2

Her på redaktionen elsker vi køkkenudstyr, som kan gøre arbejdet i køkkenet nemmere. Når det kommer til køkkenmaskiner, så er der mange delte meninger om hvilke mærker og modeller der foretrækkes. Vi har jo alle vores favoritter.

Jeg har selv en Royal 1800, som er en rigtig god køkkenmaskine med 7 liters skål, men kan man nøjes med en 5 liters skål (det kan de fleste), så kan du lige nu får “lillebroren” til en rigtig billig pris. Gennem Goprice.dk kan du nemlig købe en Royal 1200 som er en flot køkkenmaskine med kraftig 1200W motor til kun 999,95,- Det er 50% under normalprisen, så det må siges at være et godt tilbud.

Sammenligner man med andre køkkenmaskiner i det prisleje, så får du altså rigtig meget for pengene.

Har du selv en Royal køkkenmaskine, så hører vi meget gerne om dine erfaringer, og har du ikke nogen, så er der en oplagt mulighed for at erhverve dig en til spotpris.

http://goprice.dk/kokkenmaskine-royal-1200

2 Kommentare
 1. Søren Ahrensberg 9 år ago

  Vedr.: Royal 1200
  Smuk maskine – rigelig motorkraft – smart programmering – bekvem håndtering.
  Men efter at have prøve de forskellige programmer måtte den dog returneres på grund af et ulideligt højt støjniveau.
  Jeg er tror simpelthen, at denne maskine vil blive forbudt af arbejdstilsynet, hvis den blev anvendt i professionelt køkken. Så meget larmer den – især i det hurtige program “EGG”, her kræves simpelthen høreværn!

 2. Bjarne Sønderskov Nielsen 4 år ago

  Vi har/har haft en royal 1600-? køby i coop shop i juli 2019, og udover at den lamer som en større industri park, så man ikke kan føre ensamtale når den kører, holdt kun til omkring10-05 2020, hvor elektronikken stod af, Coop er åbenbart stoppet med salg af dette fabrikat- Hvorfor mon- og da jeg ikke tror at man reparerer på en sådan- den er formodentligt produceret i kina- får vi sansynligvis vores penge tilbage. Den næste maskine skal være en- der er produseret /designet i europa og uden unødvendigt gejl som fancy lys i betreningsgreb, og med garanti for reservedele i en årrække- en god gammeldags røremaskine, der kan tåle at køre i timevis- og f. eks hakke 10 kg kød eller ælte dej til 5 rugbrød uden at brænde sammen- havde vi pengene, købte vi en Lillebjørn.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account