Ny sund livsstil og slankekur – Tyggegummi

Ny sund livsstil og slankekur - Tyggegummi 2

At et tyggegummi kan slanke, lyder som en utrolig vild skrøne, men forskere mener nu, at have bevist at det passer. Vi ved alle sammen, at jo mere vi fylder i os, jo større bliver vi. Men erstatter vi mellemmåltiderne med et stykke tyggegummi, så skulle det sætte hele processen i stå. Om vi ligefrem slanker os af det, er jeg i tvivl om.

Det der sker, når vi putter et stykke tyggegummi i munden er, at der produceres spyt i munden-hulen, som vi helt automatisk synker. Maven bliver nu tricket til at tro, at vi rent faktisk er i gang med at spise. På den måde holder man mæthedsfornemmelsen på plads og sulten væk. Udover at holde sulten væk, så stiller det også trangen til sukker. Det hindrer simpelthen trangen til, at du putter andet i munden. Det må være på den måde, at man mener at et stykke tyggegummi kan slanke. De fleste slankeforskere og kostvejledere råder ofte deres patienter til, at putte et stykke tyggegummi i munden, hvis de føler trangen til det søde, så noget må der være om det.

Lige siden første Verdenskrig har U.S. militær sendt gratis tyggegummi til deres militær personale i felten, til det formål, at forbedre tændernes sundhedstilstand, dæmpe stress og psykiske spændinger. Ligeledes skulle det øge deres årvågenhed. I dag står der også på de fleste tyggegummi pakker, at det beskytter tænderne mod det ene og det andet.

Andre forsker mener, at tyggegummi decideret ødelægger din slankekur, og oppuster maven. Disse forskere er fra University of Buffalo og mener at deres testpersoner, efter at have tygget tyggegummi havde mindre lyst til sund mad. Forskerne mener at det er mint-smagen, som gør det svært at vælge sund mad, da mint-smag og grøntsager simpelthen ikke går godt sammen. Det kan godt være, at tyggegummi får dig til at småspise mindre, men det kan også gøre at man vælger mad med flere kalorier, og så står vi jo lige igen.

Trods tvivlen om hvor hvidt tyggegummi er slankende eller ej, mon ikke vi bør gøre fornuft i, at putte et stykke tyggegummi i munden en gang imellem. Det holder os vågne og det giver sunde og stærke bisser!

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account