Sådan bruger du en slush-ice-maskine derhjemme

Der findes ikke noget mere forfriskende end et godt krus slush-ice på en varm, dansk sommerdag. Derfor er flere og flere danskere også begyndt at investere i en slush-ice-maskine til hjemmet. Men hvordan laver du den bedste variant? Få svaret her.

Børn med en slush-ice-maskine derhjemme bliver hurtigt klassens mest populære personer. Der er nemlig ikke noget som et glas med lækker, forfriskende, sød is. Og fordelen ved at lave det derhjemme i dit eget hus er, at du helt selv kan vælge smag!

Køb koncentrater lavet til slush-ice-maskiner

Der findes producenter, der laver koncentrater specielt til maskinerne. Det findes i et væld af forskellige lækre smage. Så I kan købe dem, I normalt kan få hos kiosker og supermarkeder. Og I kan også få smagsvarianter, der er smager ligesom jeres yndlingsispinde.

 Du kan f.eks. købe:

  • Grøn champagne, der smager ligesom den klassiske champagnebrus.
  • Filur-smag, der smager præcist som den kendte og populære ispind.
  • Cola-smag, så du kan få en kop is, med danskernes favoritsodavand.

Og det er kun toppen af isbjerget. Der findes nemlig et utal af varianter, så I nemt kan finde jeres favoritter.

Brug almindelig saft fra supermarkedet

Kan du ikke overskue at bestille flere liter koncentrat på nettet til din slush-ice-maskine? Så kan du også bare bruge saft fra supermarkederne. Her kan du jo også få både ananas-, hindbær- og solbærsaft. Prøv forskellige varianter for at finde din families favoritter.

Fordelen ved at bruge almindelige saftkoncentrat er, at I kan købe mindre mængder. Derudover vil det ofte også være billigere end at købe de speciallavede varianter.

Tilføj blendede, frosne frugter

Vil du gerne tage jeres sommerdessert til det næste niveau? Så kan du tilføje blendede frugter. Frys nogle friske hindbær eller jordbær i fryseren, blend dem i blenderen, og tilføj dem til isen. I kan også bruge frossen vandmelon eller banan. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Fordelen ved at bruge frugter og bær er også, at jeres dessert bliver en smule sundere. De er nemlig fyldt med vitaminer og næringsstoffer. Og det er også en genial måde at skjule frugten for ungerne og give dem lidt ekstra sundt sammen med det søde. Har du også investeret i en slush-ice-maskine? Eller har du overvejet at købe en til sommer? Så har du nu en række gode bud på, hvordan du laver den bedste sommerdessert derhjemme!

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2024 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account