Treenigheder

De hellige treenigheder

Er blevet nævnt mange gange både på mad-tv men også i aviser og magasiner. Men helt præcist hvad de treenigheder egentlig er, tror jeg der er mange mennesker der undre sig over. Det er faktisk så simpelt som man overhovedet kan forestille sig.

Hvert land har hver sin treenighed. En treenighed inden for kokkeverdenen er tre ingredienser, som ofte er brugt i det land. Price brødrene har nævnt det utallige gange. Men for at man skal kunne forstå lidt om mad, så er det faktisk meget reelt at vide hvad treenigheden er for det land man nu skal kokkerere fra. En treenighed er den måde hvorpå man definerer smagen af et bestemt køkken. Ligeledes er det tre ingredienser, som passer utrolig godt sammen. Hvis man sørger for at få de nedenstående ingredienser med i den ret man nu havde tænkt sig at lave, så er man sikker på at gæsterne synes det minder dem en smule om det land retten nu kommer fra.

§  Frankrig
Bladselleri
Løg
Gulerod

§  Fransk-Afrikans
Bladselleri
Løg
Peberfrugt

§  Spansk
Løg
Tomater
Hvidløg

§  Asiatisk
Citrongræs
Chili
Ingefær

§  Græsk
Olivenolie
Citronsaft
Oregano

Hvis man har lyst til at prøve kræfter med nye opskrifter fra andre lande, ja så er dette et rigtig godt udgangspunkt. Man kan finde langt flere treenigheder rundt omkring. Men disse treenigheder er de mest brugte.

0 Kommentarer

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2022 Madmagasinet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account